Juultje Tieleman is de nieuwe ambassadeur van Verhuisdieren

Wat hebben we weer een leuke ambassadeur deze maand! In september zet Juultje Tieleman haar Instagram account in om extra aandacht te geven aan de tweedekansdieren op onze website. Chey Ciani ging haar voor in augustus en we zijn benieuwd hoe Juultje die extra boost aan succematches gaat geven. Nog meer blije dieren en nieuwe baasjes dus! Volg het account van Juultje via @juultjetieleman.

Influencer Dennis van Plateringen
01-09-2020

Waar kun je Juultje Tieleman van kennen?

Juultje is YouTuber en heeft met haar +825.000 volgers een groot bereik op Instagram. Ze reist veel en verrast haar fans met fantastische foto’s en video’s van haarzelf op luxueuze vakantiebestemmingen. Gelukkig is ze zelf ook nog eens ontzettend fotogeniek. Eerder was Juultje ook te zien in de documentaire ‘Ik ben influencer’ van Laura Veenstra. In de documentaire laat Juultje - naast collega’s Kaj Gorgels en Qucee - zien dat influencer zijn echt meer is dan vloggen en foto’s plaatsen op social media.

Echte dierenfan

Juultje meldde zichzelf spontaan aan als ambassadeur en daar zijn we enorm blij mee! Ze is erg begaan met dieren en het werk dat Verhuisdieren doet om asielplaatsing te voorkomen. Zelf heeft ze ook huisdieren. Hond Elmo en kat Truusje maken haar leven nog leuker. We gaan ze vast nog langs zien komen in haar posts. We wensen Juultje heel veel succes deze maand!

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video's waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video's Abboneren
icon-arrow-left Created with Sketch.