Chey Ciani is ambassadeur van Verhuisdieren in augustus

Ook in augustus hebben we weer een influencer gevonden die zich graag inzet voor alle dieren op Verhuisdieren. Dit keer is het model Chey Ciani. Ze neemt hiermee het stokje over van Jessie Jazz Vuijk die ons echt versteld heeft doen staan met haar inzet als ambassadeur. Je volgt Chey via @cheyciani op Instagram.

Influencer Redactie Verhuisdieren
03-08-2020

Internationaal model

Chey Ciani woont in Amsterdam is vooral bekend van haar werk als model. Eerder woonde ze in Milaan, Miami, Rotterdam en Los Angeles. Ze heeft modellenwerk gedaan voor tal van opdrachtgevers, waaronder het Italiaanse modehuis Valentino. Ze begon haar werk als model naast haar studie rechten aan de Erasmus Universiteit. Nu zet zij zich in voor alle katten, honden en konijnen op onze website om deze dieren met haar Instagram-bereik van +110.00 volgers meer aandacht te geven.  

Hondje Zen

Chey heeft zelf ook een hondje, Zen. Hij is een mini chow, kwam in haar leven op Valentijnsdag en hij heeft zelfs zijn eigen Instagram account. Ze is nog nooit zo gelukkig geweest, sinds de komst van haar hondje Zen in haar leven. Haar liefde voor Zen is ook de reden dat Chey zich inzet voor Verhuisdieren. Want uiteindelijk heeft ieder dier recht op een fijn thuis!

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video's waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video's Abboneren
icon-arrow-left Created with Sketch.