Jessie Jazz Vuijk is ambassadeur van Verhuisdieren in juli

Het is alweer juli! Deze maand is model en YouTuber Jessie Jazz Vuijk onze Instagram ambassadeur. Kim-Lian van der Meij was haar voorganger en nu zet Jessie zich volop in om de dieren op onze website onder de aandacht te brengen. Je volgt Jessie Jazz via @jessiejazzvuijk

Influencer Redactie Verhuisdieren
03-07-2020

Jessie Jazz Vuijk groeide op in Pijnacker. Op haar 17e werd ze model. In 2015 is Jessie verkozen tot Miss Nederland. Ook vertegenwoordigde ze Nederland tijdens de Miss Universe-verkiezingen. In 2016 was ze deelnemer aan het tv-programma Expeditie Robinson.

Gezinshond Boefje

Jessie heeft samen met haar moeder een hondje, genaamd Boefje. Hij is ook geadopteerd vanuit het buitenland en heeft zo een tweede kans gekregen. Omdat ze sterk voorstander is van het adopteren van dieren, zet Jessie zich deze maand graag in voor Verhuisdieren. En daar zijn we natuurlijk enorm blij mee!

YouTube en relatie Kaj Gorgels

Jessie heeft een relatie met Kaj Gorgels. Ze zijn samen regelmatig te zien op het YouTube-kanaal van Jessie Jazz. Op YouTube deelt zij video’s over haar alledaagse activiteiten, spiritualiteit, make-up of reizen. Volg Jessie Jazz op Instagram om als eerste haar posts voor Verhuisdieren te ontdekken.

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video's waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video's Abboneren
icon-arrow-left Created with Sketch.