Vivian Hoorn is influencer ambassadeur voor Verhuisdieren

In de maand mei is model, fotograaf en Instagrammer Vivian Hoorn onze influencer-ambassadeur. Ze volgt hiermee model Joann van den Herik op. Vivian is nog maar net verhuisd en neemt toch graag deze taak op zich om alle tweedekans dieren te helpen. Volg haar posts op haar Instagramaccount @vivianhoorn.

Influencer Redactie Verhuisdieren
01-05-2020

Onze influencer Vivian Hoorn leeft samen met haar vriend Rien Welsink en haar kat Lucy. Lucy heeft zij eerder ook overgenomen van een ander baasje en daarom zet zij zich graag in voor Verhuisdieren. Zodra je het Instagramaccount van Vivian volgt, ontdek je dat deze mooie kat een belangrijk plekje inneemt in haar leven. Vrij regelmatig zie je Lucy langskomen op haar 314.000 volgers tellende Instagramaccount.

Vivian is duidelijk een creatieve duizendpoot. Ze is model, fotograaf, Instagrammer en ook kun je Vivian en haar vriend Rien Welsink volgen op YouTube. Naast haar stijlvolle Instagramaccount is zij ook het brein achter het Instagramaccount @jaqueline_timemachine waar zij de spot met zichzelf drijft en grappige plaatjes en filmpjes deelt. Het motto van haar alter ego Jaqueline is dan ook 'Always be yourself, unless you can be Jaq. Stay #jaquelicious.'  

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video's waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video's Abboneren
icon-arrow-left Created with Sketch.