Joann van den Herik is ambassadeur voor Verhuisdieren

Op 1 april, en nee dat is geen grapje, heeft Joann van den Herik ihet ambassadeursstokje overgenomen van Fajah Lourens. Joann is een bekend model en helemaal gek op haar hond Snow. In de maand april brengt zij wekelijks Verhuisdieren onder de aandacht op haar populaire Instagramaccount @joannvdherik.

Influencer Redactie Verhuisdieren
01-04-2020

Joann is het nichtje van Gigi en behoort tot de top van de plus-sizemodellen. Haar instagramaccount staat niet alleen vol met prachtige foto's van zichzelf, maar ook met een flink aantal plaatsje van Joann met haar hond Snow. Samen met haar ouders en haar vriedn voedt ze de rkuising husky/pomeriaan op en geniet ze van zijn aanwezigheid. Ondanks dat Snow nog maar een jaar oud is, zit hij al flink in Joann's hart.

Met haar 167.000 volgers op insta gaat zij ook weer een enorme bijdrage leveren aan de naamsbekendheid van Verhuisdieren. Elke week zal zij een hond die een nieuw baasje zoekt onder de aandacht brengen bij al haar volgers. We zijn uiteraard weer onzettend blij met haar inzet en trots dat zij zich zo inzet voor Stichting Verhuisdieren.

 

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video's waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video's Abboneren
icon-arrow-left Created with Sketch.