Fatima Moreira de Melo is ambassadeur voor Verhuisdieren

Deze maand hebben we weer een ontzettend leuke en enthousiaste ambassadeur! Dit keer is het namelijk de beurt aan Fatima Moreira de Melo. Je kent haar vast van tv als presentatrice en anders wel vanwege haar hockeyverleden of haar plekje in de Nederlandse Poker Hall of Fame. Fatima heeft zelf een rescuehondje en zet zich daarom maar al te graag in voor Verhuisdieren! Benieuwd? Volg haar op Instagram via @fatimademelo.

Influencer Dennis van Plateringen
01-12-2020

Hockey en tv-carrière

Fatima werd bekend als speler van de Nederlandse hockeyploeg. Ook nam ze drie keer deel aan de Olympische Spelen. In 2008 behaalde zij met haar team een gouden medaille tijdens de Olympische Spelen in Peking. Daarna nam haar carrière een andere wending. Fatima verscheen in de soap Onderweg naar Morgen en de reality-serie Expeditie Robinson, waar ze ook als winnaar uit de bus kwam. Tegenwoordig is Fatima regelmatig te gast bij RTL Boulevard en neemt ze met bekende collega’s de laatste gossips door.

Fatima Moreira de Melo en haar rescuehondje

Ondanks dat Fatima genoeg te doen heeft, zet zij zich deze maand belangeloos in voor de dieren op onze site. Haar grootste motivatie is haar eigen hondje Poekie dat sinds een jaar deel uitmaakt van haar huishouden. Poekie werd gered uit Spanje en ook op Verhuisdieren.nl staan veel dieren die vanuit het buitenland komen voor een liefdevol thuis. Een prima match tussen ambassadeur en Verhuisdieren dus! Wij wensen Fatima heel veel plezier en natuurlijk succes bij het onder de aandacht brengen van onze tweedekansdieren!

Fatima met haar hondje

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video's waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video's Abboneren
icon-arrow-left Created with Sketch.