Sterre Koning als eerste ambassadeur voor Verhuisdieren in 2021

Sterre Koning begint 2021 als eerste ambassadeur van Verhuisdieren. Met haar 17 jaar heeft ze al erg mooie stappen gemaakt in haar leven! Sterre is bekend als YouTuber, actrice en zangeres. Ze houdt ontzettend van dieren en heeft zelf ook een hondje, Yara. Ze is trots om onze ambassadeur te zijn en geeft de maand januari extra aandacht aan de dieren op onze site. Volg @sterrekoning op Instagram.

Influencer Dennis van Plateringen
01-01-2021

Carrière Sterre Koning

Sterre Koning brak door met haar deelname aan het Junior Eurovisie Songfestival. Inmiddels kun je haar overal zien en horen. Ze zingt, presenteert, acteert, is succesvol YouTuber en model. Via haar social media accounts bereikt ze ruim 600.000 fans met posts over alles dat er gebeurt in haar leven.

In 2018 behaalde ze de halve finale van The Voice Kids en ze heeft meerdere solo-singles uitgebracht. Het jaar erop won ze de Nickelodeon Kids’ Choice Award voor aanstormend talent Nederland en België. Ze was te zien in drie films: Misfits 2, Whitestar en Project Gio. In 2020 zong ze de soundtrack van de film Jackie en Oopjen.

Sterre Koning met hondje Yara als ambassadeur Verhuisdieren

Eigen hondje Yara

Het is een bijzondere maand voor Sterre om ambassadeur te zijn! Ze is namelijk samen met haar hond Yara jarig in deze maand. Sterre zal regelmatig dieren in de spotlights zetten om ze een liefdevol thuis te geven. Eigenlijk een cadeautje van haar aan de tweedekansdieren en Verhuisdieren. Daar zijn we natuurlijk enorm blij mee! Sterre: geniet van jullie verjaardagen en maak er deze maand een dierenfeestje van. :-)

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video's waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video's Abboneren
icon-arrow-left Created with Sketch.