Lonneke Nooteboom als trotse ambassadeur in april

Wat hebben we weer een leuke ambassadeur voor april! Deze maand is het namelijk stylist en fashionkenner Lonneke Nooteboom die zich enthousiast gaat inzetten voor de tweedekansdieren op onze site. Lonneke zou het liefst een heel huis vol dieren hebben, alleen vindt haar eigen hond Guusje dit niet zo’n goed idee. Een maand ambassadeur zijn is dan een perfecte oplossing!

Influencer Dennis van Plateringen
01-04-2021

Waar ken je Lonneke Nooteboom van?

Lonneke is ruim 22 jaar styliste en personal shopper. Ze kleedt bekende Nederlanders, organiseert mode-evenementen en schrijft voor magazines als Elegance en Talkies en verschillende online fashionplatformen. Ze heeft haar adviezen ook gebundeld in het handboek en stijlgids ‘Style your life’ dat in 2020 verscheen. Hiermee bereikte ze een eerste plek in de boekenbestseller top 60. Een groot succes dus! Ook ontwikkelde Lonneke als designer voor merken Fred de la Bretonière en online fashion retailer Shoeby.

Lonneke als ambassadeur voor Verhuisdieren

Toen wij Lonneke benaderden was zij direct enthousiast om zich in te zetten voor de honden, katten en konijnen op verhuisdieren.nl. Samen met haar eigen Beagle Guusje gaat zij extra hard haar best doen om alle dieren een warm en liefdevol thuis te geven. Houd het Instagram account van Lonneke en dat van ons goed in de gaten, want wie weet zit jouw succesmatch hier tussen!

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video's waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video's Abboneren
icon-arrow-left Created with Sketch.