Kim Feenstra is ambassadeur van Verhuisdieren in mei

Actrice, model en fotografe Kim Feenstra stond al een tijdje op ons wensenlijstje als ambassadeur. En toen we haar benaderden kregen we een enthousiaste ‘ja, dat lijkt mij heel leuk!’ als reactie. Kim heeft zelf een hond, Micki, die absoluut haar allergrootste vriendin is. En zo’n intense vriendschap gunt ze alle dieren en hun baasjes. Daarom is Kim in de maand mei onze ambassadeur!

 

Ambassadeurs Dennis van Plateringen
03-05-2022

Waar ken je Kim Feenstra van?

Kim is een echte tv-verschijning en werd in 2006 bekend door haar deelname aan Holland’s Next Top Model. Aan het einde bleek zij de grote winnaar van het seizoen. Kim is sindsdien te gast in veel tv-programma’s en speelde ook verschillende rollen in films zoals ‘Verliefd op Ibiza’ en ‘Mannenharten’. Als model stond zij lange tijd voor de camera en tegenwoordig pakt zij zelf de camera in de hand als fotograaf voor o.a. de glossy Wendy magazine. Kim zet zich regelmatig in voor stichting Natuur & Milieu, een natuurbeschermings- en milieuorganisatie, om samen duurzaamheid te bevorderen.

Kim Feenstra als maandambassadeur

Kim is een grote dierenliefhebber en noemt zichzelf een echte hondenvriendin. Zelf heeft ze een husky, genaamd Micki, die al elf jaar in haar leven is. Micki heeft aan het begin echt voor wat uitdagingen gezorgd, zoals kapotte schoenen en een bank, maar gelukkig krijgt Kim daar nu veel liefde voor terug. Omdat er meer dan 2.000 dieren op Verhuisdieren staan, helpt zij ook die lieverds graag aan een nieuw, warm thuis. In de maand mei zal zij daarom wekelijks twee dieren in de spotlights zetten op haar Instagram account @k2im, in de hoop dat deze honden en katten nóg sneller een baasje vinden. We zijn enorm blij met haar hulp en wensen Kim veel plezier deze maand!