Sanne de Kramer als maandambassadeur voor Verhuisdieren in juli

Sanne is model en erg actief op Instagram. Ondanks de drukte rondom haar werk, bood zij uit zichzelf aan om een maand ambassadeur te zijn voor Verhuisdieren. Een echt cadeautje dus! In de maand juli deelt zij allerlei lieve dieren van onze site om zo samen sneller dat welverdiende forever home te vinden. Haar eigen kat Linny en hondje Sky helpen haar daarbij in de vorm van liefde en mental support.

Influencer Dennis van Plateringen
01-07-2022

Waar ken je Sanne de Kamer mogelijk van?

Sanne is model en heeft onder andere opdrachten gedaan voor Givenhcy, Hunkemöller en Benneton. Haar carrière kreeg een boost toen zij meedeed aan het tv-programma Holland’s Next Top Model en tegenwoordig is zij niet meer weg te denken uit het lijstje van bekende Nederlandse modellen. Sanne is dol op fashion en overwoog zelfs de modeacademie, maar daar ontdekte ze dat naaien en tekenen niets voor haar is. Als reclame- en fotomodel kan zij haar passie voor mode alsnog combineren met haar beroep. Sanne woont in Rotterdam met haar vriend Bryan de Chantenier die je mogelijk kent als dj en producer Trobi On The Beat.

Sanne als maandambassadeur voor de tweedekansdieren

Als geen ander weet Sanne hoe fijn het is om samen te leven met dieren in huis. Hond Sky en kat Linny zijn iets langer dan vier jaar in haar leven en ze zou deze twee lieverds niet meer willen missen. Omdat er zoveel dieren zijn die nog een huisje zoeken, deelt zij iedere week twee dieren op haar Instagram account @sanne. Volg jij haar om te ontdekken welke dieren zij in het zonnetje zet?

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video‘s waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video‘sAbonneren