Carré Albers is ambassadeur in de maand september

De ambassadeur van deze maand, Carré Albers, is niet alleen superfan van Verhuisdieren; ook haar eigen kat Abba heeft zij gevonden via onze site. Ze genieten enorm van hun leven samen en voor Carré was dit ook dé reden om zich een maandje in te zetten voor de tweedekans lieverds op onze site. Daar zijn we ontzettend blij mee!

Ambassadeurs Dennis van Plateringen
01-09-2022

Waar ken je Carré Albers mogelijk van?

Carré is een veelzijdig talent. Ze is actrice, YouTuber, presentatrice en stemacteur voor bijvoorbeeld Nickelodeon, Netflix en Disney. Haar bekendste rollen speelde zij in de series Mocro Maffia en Vakkenvullers. In 2017 kwam zelfs één van haar jeugddromen uit en vertolkte Carré de rol van Verity in ‘Pokémon: Ik Kies Jou!’. Nu heeft ze vooral de focus op acteren in films en series. In 2021 speelde Carré de rol van Levie in de Videoland hit-serie 'Mocro Maffia’. In die fysiek heftige rol laat ze heel duidelijk zien hoe professioneel en veelzijdig ze is.

Carré als maandambassadeur voor Verhuisdieren

Deze maand deelt Carré regelmatig dieren op haar Instagram account @carrealbers die zij oh-zo-graag een liefdevol huisje gunt. Net als haar eigen lieve huisgenootje Abba. Wil jij weten welke honden en katten zij in de spotlight zet via haar account? Volg Carré op Instagram en je bent één van de eersten die het ontdekt!