Viktor Brand is ambassadeur in de maand augustus

Viktor volgde ons al op Instagram voordat wij hem vroegen als maandambassadeur. En wij denken wel te weten waarom ;-) Hij heeft namelijk zelf een Spaanse rescue geadopteerd, lieve hond Tapas, die door een stichting gered is uit een dodingsstation. Tapas is inmiddels wat op leeftijd en heeft Viktor veel moois gegeven in zijn leven. Deze maand zet Viktor zich in voor de tweedekansdieren op onze site, omdat hij alle dieren en baasjes diezelfde wederzijdse liefde gunt.

Influencer Dennis van Plateringen
01-08-2022

Waar ken je Viktor Brand van?

Viktor is al jaren een vertrouwd gezicht op de Nederlandse tv. Negen jaar lang presenteerde hij het populaire entertainmentprogramma Shownieuws op SBS6. Viktor is gek op sport en begint zijn carrière als redacteur op verschillende sportredacties. Al snel ontdekt hij dat hij meer wil en presenteert hij o.a. zeven seizoenen vtwonen 'Weer verliefd op je huis'. Verder kun je Viktor kennen van 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' en het opruimprogramma 'Je huis op orde'. Duidelijk een enthousiaste allround mediaman!

Viktor Brand als maandambassadeur voor Verhuisdieren

In de maand augustus gaat Viktor wekelijks verhuisdieren delen op zijn Instagram account @viktor_brand. Hulp die wij altijd goed kunnen gebruiken, zeker met het hoge aanbod dieren op de site. Honden, katten, konijnen… we zijn benieuwd op welke lieverds hij zijn oog laat vallen! We wensen Viktor enorm veel succes en plezier en knuffel aan Tapas namens ons team!

 

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video‘s waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video‘sAbonneren