Judith Noordzij is maandambassadeur in maart

Onze nieuwste ambassadeur Judith heeft als doel om mensen te helpen om goed voor zichzelf te zorgen. En diezelfde zorg gunt ze ook alle dieren. Ze heeft zelf twee leuke beagles en zet zich deze maand in om een thuis te vinden voor de tweedekansdieren.

Influencer Dennis van Plateringen
01-04-2022

Waar ken je Judith Noordzij van?

Judith is 34 jaar en woont samen met haar vriend Maarten en twee hondjes Tommie en Eddie in een bosrijke omgeving op de Utrechtse Heuvelrug. Judith is werkzaam als coach, spreker, auteur en online content creator. In 2019 bracht Judith het bestselling boek ‘Ik was advocaat, nu ben ik mezelf’ uit. Enkele maanden later volgde daarop de ‘Dromen- en Doelenplanner’. In 2022 lanceerde Judith het burn-out platform waar mensen die (bijna) in een burn-out zitten herkenning en tips kunnen vinden. Judith deelt onder de naam @junoordzij dagelijks haar leven met ruim 50k volgers op Instagram en samen met Maarten is zij actief op YouTube onder de naam JUST.thedailylife.

Judith als ambassadeur voor Verhuisdieren

Deze maand deelt Judith wekelijks dieren op haar Instagram account.  Haar grootste motivatie zijn haar eigen Tommie en Eddie waar ze heel gelukkig mee is. Ze gunt ieder huisdier een warm thuis en je krijgt er zoveel voor terug, volgens Judith. Volg haar dus op Instagram als je dat nog niet doet en houd ook onze eigen stories goed in de gaten. En Judith… ontzettend bedank voor je inzet!    

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video‘s waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video‘sAbonneren