Anouk Smulders is ambassadeur in de maand oktober

In oktober hebben we weer een veelzijdige ambassadeur. Niemand minder dan Anouk Smulders gaat namelijk de dieren op onze site extra aandacht geven op haar Instagram account. Anouk heeft zelf twee honden die een heerlijk leven hebben bij haar thuis. Iets wat ze alle dieren gunt!

Ambassadeurs Dennis van Plateringen
01-10-2022

Waar ken je Anouk Smulders van?

Anouk werd bekend als model en was te zien in commercials en internationale catwalks. Ze was onder andere het gezicht voor Dior, Armani, Yves Saint Laurent en Issey Miyake. Na haar modellencarrière richtte Anouk zich op presenteren en was zij te zien in Talpa’s Entertainment Live en Holland’s Next Top Model. Vandaag de dag is zij deskundige aan tafel bij Shownieuws, is zij de oprichter van online female community Grace&Us en is Anouk een graag geziene spreker op evenementen. Ook op Instagram is zij niet te missen!

Anouk als maandambassadeur voor Verhuisdieren

Deze maand zet Anouk Smulders wekelijks dieren in de spotlight via haar Instagram account @anoukmsmulders. Ze roept hierbij ook haar fans op om hun eigen netwerk in te zetten, zodat we nog meer matches kunnen maken. Anouk krijgt hierbij de mentale steun van haar lieve honden Ollie en Scoop waaraan zij en haar gezin zo veel plezier aan beleven. Het plezier dat zij alle baasjes en dieren toewenst. Volg jij Anouk en Verhuisdieren op Instagram om te ontdekken welke dieren zij dat extra steuntje in de rug gaat geven?