Fundraising

Er zijn verschillende manieren waarop je Verhuisdieren kunt helpen. Eén daarvan is fondsenwerving . Door je hobby of favoriete activiteit te koppelen aan het steunen van onze organisatie, sla je twee vliegen in één klap: je doet iets wat je leuk vindt en je helpt ons!

Verhuisdieren steunen

Via het platform www.alvarum.nl is het heel eenvoudig om een evenement te organiseren of je te laten sponsoren. Verhuisdieren staat daar al aangemeld als goed doel. We geven je wat voorbeelden:

MEEDOEN AAN EEN SPORTEVENEMENTEN

Je zou jezelf kunnen laten sponsoren tijdens een sportevenement waar je aan deelneemt. Denk aan de Dam tot Damloop, een marathon of een mountainbike-evenement en vraag je omgeving je te sponsoren. 

ZELF EEN EVENEMENT ORGANISEREN

Je zou bijvoorbeeld een avond kunnen organiseren waarbij je kleding die je niet meer draagt verkoopt aan bekenden. Of houdt een garage-sale. Als je goed bent in knutselen, kun je je producten verkopen en de opbrengst doneren aan Verhuisdieren.

SCHENK JE VERJAARDAGSENVELOPPE

Mocht je een keer niet weten wat je moet vragen voor je verjaardag, zou je je gasten kunnen vragen in plaats van een cadeau voor jou te kopen, een donatie over te laten maken aan Verhuisdieren.

BANK

Stichting Verhuisdieren.nl
IBAN: NL71 TRIO 0391 2122 73
Plaats: Amsterdam
O.v.v.: Donatie Stichting Verhuisdieren