Sponsoren

Wij zijn enorm dankbaar voor de steun van onze sponsoren. Samen kunnen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk dieren een liefdevol thuis vinden.


Hond op hondenkussen

DOG'S COMPANION

Dog's Companion is een Nederlands bedrijf dat hondenbedden maakt. Ze hebben een enorme keuze uit verschillende formaten en de prachtigste stoffen. Het fijne is dat de hoezen afneembaar zijn en dus wasbaar.

Dog's Companion sponsort het volgende:

 • Alle supporters kunnen éénmalig gebruik maken van 20% korting op een hondenbed naar keuze van Dog's Companion
 • Elke succesmatch die meewerkt aan een video voor de Love Story, krijgt een hondenbed naar keuze cadeau

“Dog's Companion was op zoek naar een 'goed doel' om haar naam en producten aan te verbinden. Verhuisdieren past daar perfect bij; honden die een nieuw baasje verdienen, laten we graag kennis maken met de comfortabele kwaliteits hondenkussens van Dog's Companion.”

PETS PLACE

Met Pets Place heeft Verhuisdieren een mooie samenwerking. 

 • In elke nieuwsbrief van Pets Place mag Verhuisdieren twee dieren onder de aandacht brengen
 • Onze supporters krijgen 15% korting op een online aankoop bij Pets Place
 • Pets Place sponsort deels onze PetTalks 
 • Gedurende het jaar pakken we samen verschillende acties op

Pets Place

ICLICKS

Dit online marketing bureau helpt ons met onze GoogleGrants campagnes (om ons goede doel online beter vindbaar te maken) en zorgt ervoor dat we hoog in de zoekresultaten eindigen als mensen een huisdier zoeken of herplaatsen. Hoe meer mensen ons vinden, hoe minder dieren in het dierenasiel belanden!

VAN START MET JE HOND

Van start met je hond is een organisatie die samen met hondengedragsdeskundige Ulrike Meder baasjes van honden uit het buitenland op weg helpt indien zij dat nodig hebben. Sommige honden uit het buitenland moeten erg wennen aan een leven in Nederland en daarom zijn er via Van start met je hond verschillende modules te downloaden die nieuwe baasjes helpen hun hond een goede start te geven. Omdat er via Verhuisdieren veel honden uit het buitenland herplaats worden, zijn we een partnerschap aangegaan. Van elke module die Van start met je hond aan een Verhuisdierengebruiker verkoopt, wordt er een donatie aan onze stichting gedaan.

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

 • Ontvang notificaties van nieuwe matches
 • Bekijk contactgegevens van matches
 • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

 • Verschillende manieren om te doneren
 • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
 • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.