Sponsoren

Wij zijn enorm dankbaar voor de steun van onze sponsoren. Samen kunnen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk dieren een liefdevol thuis vinden.

DOG'S COMPANION

Dog's Companion is een Nederlands bedrijf dat hondenbedden maakt. Ze hebben een enorme keuze uit verschillende formaten en de prachtigste stoffen. Het fijne is dat de hoezen afneembaar zijn en dus wasbaar.

Dog's Companion sponsort het volgende:

  • Alle supporters kunnen éénmalig gebruik maken van 20% korting op een hondenbed naar keuze van Dog's Companion
  • Elke succesmatch die meewerkt aan een video voor de Love Story, krijgt een hondenbed naar keuze cadeau

“Dog's Companion was op zoek naar een 'goed doel' om haar naam en producten aan te verbinden. Verhuisdieren past daar perfect bij; honden die een nieuw baasje verdienen, laten we graag kennis maken met de comfortabele kwaliteits hondenkussens van Dog's Companion.”

THOMAS STOFZUIGERS

Thomas stofzuigers maakt speciale stofzuigers voor huisdiereigenaren zodat je de haren van je dierenvriend met gemak kunt verwijderen.

Thomas Stofzuigers sponsort het volgende:

  • De Love Story's van Verhuisdieren
  • Een stofzuiger voor een wervingsactie op onze facebookpagina.

“Het spreekt ons erg aan dat Verhuisdieren zich inzet om voor tweedekansdieren een liefdevol thuis te vinden. Daarom steunen wij Verhuisdieren graag met het maken van de Love Story video's. Deze video's laten zien wat voor een fantastische matches Verhuisdieren maakt tussen mens & dier."

HOSTINGXS B.V.

HostingXS sponsort de hosting van onze website. Zij zorgen ervoor dat onze website bereikbaar blijft voor onze vele tienduizenden bezoekers die elke maand op Verhuisdieren.nl kijken.

"Wij bij HostingXS houden van dieren en vinden dat ieder dier het recht heeft op een warm thuis. Dankzij onze snelle hosting oplossingen wordt het zoeken naar een verhuisdier een extra groot plezier."  

ICLICKS

Dit online marketing bureau  helpt ons met onze GoogleGrants campagnes (om ons goede doel online beter vindbaar te maken) en zorgt ervoor dat we hoog in de zoekresultaten eindigen als mensen een huisdier zoeken of herplaatsen. Hoe meer mensen ons vinden, hoe minder dieren in het dierenasiel belanden!