Chelsey (11) vond haar koninkrijk bij Eveline en Vincent

Eveline en Vincent kunnen zich geen betere match voorstellen. Chelsey is al 11 jaar, maar dat maakt ze niets uit. Ze zijn dolblij met de kat en de kat met hen! Chelsey is volledig uit haar schulp gekropen en heeft haar nieuwe baasjes inmiddels netjes opgevoed tot haar personeel. 

Succesmatches Maaike van Poelje
07-09-2019

Chelsey is voor ons de aller, allerliefste! Een prachtige langharige, kroelerige Diva met een hoofdletter ´D´! Ze was al elf jaar toen haar vrouwtje besloot haar af te staan, met pijn in haar hart. Chelsey is erg gesteld op haar rust, het liefst slaapt ze de hele dag lekker in de vensterbank. Op haar vorige plek was het veel te onrustig geworden voor haar. Vaak waren er drie kinderen over de vloer en, toen ze een samengesteld gezin kreeg, kwamen er nog twee bij. Al die drukte was voor Chelsey te veel van het goede.

Ze raakte een beetje angstig en trok zich terug uit de hectiek. Ze begon zich te verstoppen en kwam alleen even voorbij rondom etenstijd. Vandaar dat haar bazinnetje uiteindelijk besloot een thuis voor haar te vinden waar beter aan haar behoeftes voldaan kon worden. Zo kwam ze uit bij Verhuisdieren.

Chelsey vond haar succesmatch in Eveline en Vincent met een hoofdletter 'S'!

Een geluk voor ons allemaal, want dankzij de site zijn we aan elkaar gekoppeld. En het bleek al snel dat Chelsey bij ons beter op haar plek zou zijn. En wat zijn wij bofkonten dat we haar in ons leven kregen!

Succesmatch via Verhuisdieren Kat Chelsey

Contact met oude baasje

Het betekent echter niet dat het vorige bazinnetje met haar besluit tot herplaatsing, Chelsey uit haar hart of leven bande. Het is voor ons allemaal heel erg fijn dat we nog steeds goed contact hebben met elkaar. Het is niet niks om te besluiten een dier, dat je zolang hebt verzorgd en waarmee je een band hebt, af te staan.

Het is een daad uit liefde, al zal niet iedereen dat meteen begrijpen. Wij vinden het heel prettig dat we het contact met haar op een gezonde manier kunnen behouden. Ik stuur haar regelmatig foto´s en updates. Ik heb ook een Instagram account aangemaakt voor Chelsey die zij volgt. Binnenkort komt ze een keer langs om met Chelsey te knuffelen; het is zo fijn dat dit gewoon kan! 

Perfecte plek voor Chelsey

Chelsey is snel gewend bij ons. Verstoppen is er niet meer bij, alleen als het onweert, dan rent ze naar boven en gaat in de kast zitten. Onze tuin vindt ze geweldig; ze rent er als een dolle doorheen, ik moet altijd lachen wanneer ik dat zie. Ze kan heerlijk spinnen zodra ze zich ontspannen voelt. Haar favoriete relaxplekjes zijn op een zacht kleedje bij ons op schoot, op de rugleuning van de bank, tussen je benen of gewoon lekker tussen ons in op de bank.

We noemen haar ook wel Queen C, want Chelsey kan heel goed duidelijk maken wat ze wel en niet wil. Wanneer ze aandacht nodig heeft, of zin heeft in een lekker bakje eten, dan begint ze tegen ons te ´babbelen´. Ze maakt ons erg aan het lachen met haar charmes, dus haar pogingen onze aandacht te trekken hebben vaak succes.

We zijn ontzettend blij dat we via Verhuisdieren deze mooie langharige Diva hebben kunnen vinden. Ze past precies bij ons en wij bij haar. Een echte succesmatch!

Succesmatch Kat Chelsey

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze ontroerende en mooie ervaringsverhalen.

Video's
icon-arrow-left Created with Sketch.