Verhuisdieren is bijna de populairste website!

We konden het bijna niet geloven, maar het is echt waar. Verhuisdieren.nl is de op-een-na populairste website van heel Nederland! Afgelopen woensdag werd de uitslag bekend gemaakt. Voor het ontwerp kregen we een 4,7 en de inhoud van onze website werd beoordeeld met een 4,8! Van de vijf sterren dus hè! We hebben de Clinic Clowns voor moeten laten gaan en dat is een goed doel waar wij ons graag achter scharen.

Nieuws Nienke Oort
22-11-2019

We willen iedereen die ons zo gesteund heeft, gestemd heeft en zijn achterban heeft aangespoord om te stemmen, ontzettend bedanken. Het is dan misschien geen gouden kroon op ons werk geworden, maar met die zilveren zijn we meer dan superblij!! 

Vernieuwde website

Het was natuurlijk best even spannend, want precies in de periode dat er gestemd kon worden, schakelden we over naar onze nieuw vormgegeven website met een aantal verbeteringen erin verwerkt. Maar veranderingen worden niet altijd goed ontvangen; onze site zag er toch ineens best anders uit, al werkte alles nog hetzelfde. Gelukkig werd deze verandering dan ook wel goed ontvangenl! Bij het stemmen mochten mensen invullen wat er eventueel nog verbeterd zou kunnen worden aan ons platform en de reacties die daar zijn ingevuld, zijn hartverwarmend. 

Hier doen we het voor; in eerste plaats natuurlijk om dieren aan een fijn baasje te helpen, maar hoe fijn is het om ook mensen blij te maken met een dier dat echt bij hen past! En die waardering is met deze tweede plek voor populairste website keihard bij ons binnen gekomen. Lieve stemmers en supporters van Verhuisdieren: DANK JULLIE WEL! 

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze ontroerende en mooie ervaringsverhalen.

Video's
icon-arrow-left Created with Sketch.