Ambassadeurs

Als stichting heb je een missie, een doel dat je wilt bereiken. Om dat doel te bereiken heb je bekendheid nodig. Hoe meer mensen van Verhuisdieren horen, hoe minder dieren er in het asiel belanden en juist een fijn thuis vinden bij een baasje dat echt bij ze past. Die bekendheid genereer je niet alleen; daar heb je ambassadeurs voor nodig. Mensen die de stichting een warm hart toe dragen en helpen de missie, het doel van Verhuisdieren uit te dragen...


Vandaar dat Verhuisdieren haar ambassadeurs flink is gaan uitbreiden. Wij hebben natuurlijk Piet Hellemans al, de bekende televisiedierenarts die onze stichting waar hij kan noemt en onder de aandacht brengt. Maar we hebben nog twee leuke acties bedacht. 

Influencer-ambassadeurscampagne

Via social media kun je in één klap veel mensen bereiken. Maar dan heb je wel de hulp nodig van mensen die zulke grote accounts hebben! Vandaar dat wij de influencer-ambassadeurscampagne bedachten. Bekende Instagrammers, You Tube-sterren en Nederlanders zetten zich één maand in om Verhuisdieren onder de aandacht te brengen onder hun volgers. Het is dus een soort estafette geworden en elke maand wordt het stokje doorgegeven. We mogen al op de steun rekenen van onder andere Bridget Maasland, Nicolette Kluiver en Fayah Lourens! Zij zetten zich belangeloos in en we hopen natuurlijk dat deze estafette nog heel lang doorloopt. 

AmbassadeursChallenge

En dan start in januari volgend jaar ook nog eens onze AmbassadeursChallenge. Hiervoor zoeken we twaalf ambassadeurs die een groot dierenhart hebben en graag iets goeds doen met al die liefde. Elke provincie heeft één amabssadeur en zij gaan met elkaar de strijd aan in twaalf challenges, gedurende twaalf maanden. Hun doel is Verhusidieren zo goed mogelijk op de kaart te zetten in hun stad en provincie. Zij krijgen van ons elke maand een nieuwe challenge. Zo wordt Verhuisdieren door heel Nederland bekender!

https://verhuisdieren.nl/vrienden/ambassadeurs/ambassadeurschallenge

Wil jij ook iets doen om Verhuisdieren bekender te maken? Door bijvoorbeeld een sponsorloop te organiseren? Dat kan hoor! Wij helpen graag. 

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl