Ambassadeurs

Als stichting heb je een missie, een doel dat je wilt bereiken. Om dat doel te bereiken heb je bekendheid nodig. Hoe meer mensen van Verhuisdieren horen, hoe minder dieren er in het asiel belanden en juist een fijn thuis vinden bij een baasje dat echt bij ze past. Die bekendheid genereer je niet alleen; daar heb je ambassadeurs voor nodig. Mensen die de stichting een warm hart toe dragen en helpen de missie, het doel van Verhuisdieren uit te dragen...


Vandaar dat Verhuisdieren haar ambassadeurs flink is gaan uitbreiden. Wij hebben natuurlijk de bekende tv-dierenarts Piet Hellemans die onze stichting noemt en onder de aandacht brengt waar hij kan. Maar we hebben nog twee leuke acties bedacht. 

Influencer-ambassadeurscampagne

Via social media kun je in één klap veel mensen bereiken. Maar dan heb je wel de hulp nodig van mensen die grote accounts hebben! Vandaar dat wij de influencer-ambassadeurscampagne bedachten. Bekende Instagrammers, YouTube-sterren en BN'ers zetten zich één maand in om Verhuisdieren onder de aandacht te brengen onder hun volgers. Het is dus een soort estafette en elke maand wordt het stokje doorgegeven. We mogen al op de steun rekenen van onder andere Bridget Maasland, Nicolette Kluijver en Fayah Lourens! Zij zetten zich belangeloos in en we hopen natuurlijk dat deze estafette nog heel lang doorloopt. 

Ambassadier Challenge

In januari 2020 is ook nog eens onze Ambassadier Challenge gestart. Hiervoor zochten we ambassadeurs die een groot dierenhart hebben en graag iets goeds doen met al die liefde. Een Ambassadier vertegenwoordigt een provincie en gaat in twaalf maanden de strijd aan in twaalf challenges met andere ambassadeurs. Het doel van de ambassadeurs is Verhuisdieren zo goed mogelijk op de kaart te zetten in hun stad en provincie. Zij krijgen van ons elke maand een nieuwe challenge. Zo wordt Verhuisdieren door heel Nederland nóg bekender!

Wil jij ook iets doen om Verhuisdieren bekender te maken? Door bijvoorbeeld een sponsorloop te organiseren? Start je eigen actie! Wij helpen je graag als je hulp nodig hebt. 

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.