Informatie over nalaten

Heb jij besloten dat je Verhuisdieren iets wilt nalaten? Dan zijn we je in de eerste plaats natuurlijk ontzettend dankbaar. We helpen je graag door wat meer informatie te geven over de verschillende manieren van nalaten.


Testament

De meest gebruikte vorm is nalaten via je testament. Spreekt onze doelstelling je aan en wil je dat wij de strijd tegen asielplaatsing, dierenhandel via internet, illegale broodfok en mismatches blijven voortzetten? Denk er dan eens over na om Verhuisdieren in je testament op te nemen.

Alle bee(s)tjes helpen!

Je hoeft echt niet gefortuneerd te zijn om een deel van je nalatenschap ten goede te laten komen van Verhuisdieren. Je beslist zelf hoeveel je Verhuisdieren na kunt of wilt laten en in welke vorm dat gebeurt.

Belastingvoordeel


Verhuisdieren is een 'algemeen nut beogende instelling' (ANBI) en is daarom vrijgesteld van successierechten. Dat houdt in dat er geen belasting betaald hoeft te worden over de nalatenschap. Alles wat je nalaat, komt dus ook echt ten goede aan de stichting. 

De notaris


Een testament moet worden opgemaakt door een notaris. Vaak is een oriënterend gesprek van een half uur gratis. De uiteindelijke kosten worden bepaald door de omvang en complexiteit van het testament.Voor informatie kun je contact opnemen met een notaris bij jou in de buurt. Kijk op notaris.nl of bel met de notaristelefoon via 0900 - 346 93 93 (€ 0,80 per minuut).

Gegevens Verhuisdieren voor de notaris

Als je Verhuisdieren wilt opnemen in je testament, kun je de volgende gegevens met de notaris delen:

Stichting Verhuisdieren.nl
Coen de Koninglaan 33, 1135 CM Edam
KvK-nummer 34346976

Heb je vraag over nalaten?

Femke met TomEen testament is een prachtige en liefdevolle manier om een stichting vaan jouw hart naar uitgaat te steunen. Wil je daar meer over weten of gewoon eerst eens een gesprek hebben? Dan staat Femke je graag te woord. Uiteraard is dit een geheel vrijblijvend gesrpek en ben je nog helemaal niet verplicht. Stuur even een mailtje met je telefoonnummer en Femke neemt zo snel mogelijk contact met je op. 

Vraag een gesprek aan met Femke

Periodiek schenken

Wil je niet wachten met onze stichting te steunen, dan kun je er ook voor kiezen om nu alvast een periodieke schenking te activeren. Gebruik daarvoor het officiële formulier van de belasting en je gift is ook direct aftrekbaar. 

Formulier periodiek schenken

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar