Oppasdier plaatsen

Bij oppasdieren kun je als huisdiereigenaar of stichting in contact komen met mensen die willen helpen met de verzorging. Dit kan tijdelijk zijn (bijv. tijdens vakantie), structureel (bijv. wekelijks de hond uitlaten) of een bepaalde periode waarbij de einddatum nog niet duidelijk is (bijv. bij herstel na ziekte of dieren die een tijdelijke plek zoeken waar ze wachten op een nieuw baasje).


   Oppasdier plaatsen  

PLAATSPROFIEL AANMAKEN

 1. Voorbereiding: zorg dat je een beschrijving van je huisdier op je computer of telefoon klaar hebt staan. Probeer een compleet beeld te schetsen van het karakter en de eigenaardigheden. Zorg ook dat je mooie foto's hebt van je huisdier.
  Let op: de foto’s moeten een liggend (horizontaal) formaat hebben. Je hebt er minimaal één nodig, maar we raden je aan om zeker een stuk of vier foto's van je huisdier te uploaden. Klik hier voor tips om de ideale profielfoto's te maken.
   
 2. Plaatsprofiel oppasdier aanmaken: om je huisdier te kunnen plaatsen, maak je eerst een account aan via ‘inloggen’ rechtsboven op de website. Heb je een account dan ben je bij elk bezoek aan onze website als het goed is al ingelogd. Klik op de knop 'PLAATS HUISDIER' als je dat nog niet hebt gedaan. Je wordt vanzelf meegenomen door de vragenlijst. Alle vragen/velden moeten ingevuld zijn, anders kun je het profiel niet publiceren. Controleer het profiel nadat je hem hebt aangemaakt. Daarna klik je op ‘opslaan’. Nu ben je op de pagina waar we je vragen om supporter te worden. Voor een minimaal bedrag van € 25,- help je mee om onze service mogelijk te maken. Je krijgt dan gedurende een jaar lang inzicht in de profielen en contactgegevens van de oppassers. Oppassers kunnen ook contact met jou opnemen, zij krijgen namelijk meldingen als er dieren op de website worden geplaatst die matchen met hun eigen oppasprofiel.
  Let op: pas als je op de knop ‘Publiceer’ hebt geklikt is het profiel zichtbaar op de website.
   
 3. Je plaatsprofiel is twee maanden geldig. Als je in die periode nog geen oppasmatch hebt gevonden voor je huisdier, dan kun je het plaatsprofiel verlengen. Je krijgt wekelijks een mail met een link om je profiel te beheren (aangeven dat het dier gereserveerd is of een succesmatch melden). Vergeet niet je profiel te verwijderen als je een oppas hebt gevonden en de succesmatch bij ons hebt aangemeld.
   
 4. TIJDELIJK GRATIS!  De supportersbijdrage: Voor een minimale bijdrage van €25,00 help je mee om Stichting Verhuisdieren draaiende te houden en onze doelstelling te realiseren: het op een veilige manier herplaatsen van tweedekans-huisdieren en het voorkomen van asielplaatsing door huisdiereigenaren te matchen aan een oppas of verzorger. Via je account kun je heel gemakkelijk onze supporter worden dit wordt dan automatisch gekoppeld aan je account.

   Oppasdier plaatsen  

Heb je nog vragen over de werkwijze van Verhuisdieren? Mail deze dan naar support@verhuisdieren.nl

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

 • Ontvang notificaties van nieuwe matches
 • Bekijk contactgegevens van matches
 • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

 • Verschillende manieren om te doneren
 • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
 • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.