Oppasdier vinden

Bij oppasdieren kun je in contact komen met huisdiereigenaren die hulp zoeken bij de verzorging van hun huisdier. Dit kan tijdelijk zijn (bijv. tijdens vakantie), structureel (bijv. wekelijks de hond uitlaten) of een bepaalde periode waarbij de einddatum nog niet duidelijk is (bijv. bij herstel na ziekte of dieren die een plek zoeken waar ze wachten op een geschikt nieuw baasje).

ZOEKPROFIEL OPPASDIER AANMAKEN

  1. Bij 'Alle Dieren' kun je zien welke dieren er op de website staan, maar zonder contactgegevens. Kies hier welk soort oppasdier je zoekt, klik op filteren en maak daarna een zoekprofiel aan.
  2. Om gericht te kunnen zoeken maak je eerst een account aan zodat wij de juiste matches aan je door kunnen geven.
  3. Dan maak je een zoekprofiel aan. Je kunt kiezen welk soort oppasdier je zoekt. Een logeerdier, voor een bepaalde periode. Een verzorgdier, die je op structurele basis verzorgt. Of je biedt je aan als gastgezin, het dier blijft dan voor onbepaalde tijd bij je; tot de eigenaar weer beter is of tot er een nieuw baasje is gevonden.
  4. Foto's uploaden is verplicht. Het is niet verplicht om een foto van jezelf te uoloaden maar het is wel aan te raden. Zorg dus dat je mooie foto's hebt van jezelf, je gezinssituatie, je huis en leefomgeving. Het is belangrijk dat de eigenaar een goed beeld krijgt waar zijn huisdier terecht komt. Je hebt minimaal één foto nodig, maar we raden je aan om zeker vier tot acht foto's te uploaden. Zorg dat je kiest voor foto's met een liggend formaat, dan komen ze optimaal tot hun recht in de website. Je hebt ook de mogelijkheid om een YouTube filmpje toe te voegen. Hoe persoonlijker, hoe beter.
  5. Zorg dat je een kort maar krachtig omschrijving maakt over jezelf, je motivatie en je ervaring met dieren. Gebruik maximaal 300 woorden.
  6. Het aanmaken van een zoekprofiel is gratis. Je krijgt je matches te zien in je account en je krijgt meldingen via mail als er nieuwe matches zijn. Mocht je interesse hebben dan mag je zelf contact opnemen met de eigenaar.
  7. Jouw profiel wordt ook zichtbaar voor de eigenaar als je een match bent met zijn dier. Deze diereneigenaren zijn onze supporter en serieus op zoek naar hulp bij de verzorging van hun dier. Zij kunnen dus ook contact met jou opnemen.
  8. Vergeet niet je profiel te verwijderen als je een match hebt gemaakt.

* Als je een match hebt gemaakt wordt een donatie aan onze stichting erg op prijs gesteld. Hiermee kunnen we nog meer dieren helpen aan hun ideale match.

Heb je nog vragen over de werkwijze van Verhuisdieren? Mail deze dan naar support@verhuisdieren.nl