Djessie en haar roedel zetten zich in voor Verhuisdieren

We zijn ontzettend blij met onze supporters en fans op social media. En soms hebben we fans die nét dat stapje meer willen betekenen voor de dieren op onze site. Zo ook Djessie van de Amsterdamse dog walking service Cees & Co. Iedere keer als zij een rondje wandelt met haar viervoetige klanten, doneert zij een bedrag aan Verhuisdieren.

Blog Dennis van Plateringen
07-12-2020

Kantoorbaan ingeruild voor plezier met honden

Dagelijks loopt Djessie samen met haar roedel ongeveer twee wandelingen in het buitengebied van Amsterdam. Haar eigen hond Cees gaat dan ook gezellig mee! Plezier, veiligheid en hygiëne staan bij haar voorop. Djessie heeft haar kantoorbaan opgezegd om er heerlijk met deze lieverds op uit te trekken.

Wandelingen voor Verhuisdieren

“Als ik met mijn roedel loop, geniet ik van het zien van die heerlijk blije honden. Op zulke momenten moet ik denken aan alle dieren die geen fijn thuis hebben. En dat terwijl iedere hond een liefdevol leven verdient. Daarom ga ik met mijn roedel wandelen voor de tweedekansdieren”, vertelt Djessie. “We maken gemiddeld twee wandelingen per dag, vijf dagen per week en iedere ronde doneer ik € 1,00. Ongeacht het aantal honden. Op jaarbasis is dit een mooi bedrag van rond de € 500.”

Ook een actie voor Verhuisdieren organiseren?

 

Djessie met honden in de duinen

Betrekken baasjes

En het houdt niet op bij wandelen alleen. Iedere keer dat Djessie de mogelijkheid heeft, vertelt ze haar klanten over Verhuisdieren. Als de baasjes ook een bijdrage willen geven, doen zij dit via de speciale pagina van Cees & Co op geef.nl. Ook de baasjes zijn erg enthousiast over haar initiatief. Zo weten nog meer mensen van Verhuisdieren en met de donaties kunnen we onze website verbeteren en in stand houden. Daar zijn we heel blij mee!

Dus… zie je iemand op een warme dag in een Verhuisdieren-shirtje lopen met een gezellige club honden? Grote kans dat je Djessie gespot hebt!    

Organiseer je actie voor Verhuisdieren