Eerste Verhuisdieren PetTalks tijdens feestelijke voorvertoning

Maandagmiddag 17 februari was het zo ver; de feestelijke voorvertoning van de nieuwste Disneyfilm The Call of the Wild/Het Wilde Avontuur met Harrison Ford vond plaats. Verhuisdieren was partner van deze voorvertoning die plaatsvond in De Balie in Amsterdam. Voorafgaand aan de film vond er nóg een première plaats, namelijk de allereerste editie van de Verhuisdieren PetTalks!

PetTalks Nienke Oort
17-02-2020

Tientallen supporters van Verhuisdieren hadden kaartjes gewonnen en mochten bij de voorvertoning en de PetTalks aanwezig zijn. Voor de PetTalks wist Verhuisdieren twee hele mooie sprekers weten aan te trekken. Dit waren Judith Visser, auteur van het boek Zondagskind, en Marleen van Baal, coach voor mens met hond en auteur van het boek Lieve hond, wat doe je met me én blogster voor Verhuisdieren. Beide dames vertelden in kort maar indrukwekkend over de relatie tussen mens en dier.

Judith woont samen met haar man en drie honden, waarvan wolfhond Yuriko een erg speciale rol vervult. Judith vertelt in deze talk over de bijzondere band die ze met Yuriko heeft en ze heeft haar hond ook mee. 

Marleen is coach voor mens met hond en verbindend ondernemer in de hondenbranche. Zij schreef Lieve hond, een boek over de bijzondere relatie tussen mens met hond. In de Verhuisdieren PetTalks deelt Marleen verhalen die raken.  

Emotie bij relatie Mens & Dier

De PetTalks deden precies waar we op gehoopt hadden; mensen raken met de verhalen van de sprekers. Zowel het verhaal van Judith als het verhaal van Merleen veroorzaakten hier en daar een lach en een traan of tenminste een brok in de keel bij vrijwel elke bezoeker. De kans is heel groot dat dit niet de laatste zijn geweest! 

Judith Visser met Yuriko

Binnenkort zijn de making off video en de 2 PetTalks voor iedereen terug te zien op VerhuisdierenTV en ons YouTube kanaal
Houd daarvoor onze site en social media in de gaten. 

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video's waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video's Abboneren
icon-arrow-left Created with Sketch.