Geef jij je stem aan Verhuisdieren voor Website van het Jaar 2020?

We hebben een klein feestje bij ons op kantoor in Edam! Verhuisdieren is namelijk opnieuw genomineerd voor Website van het Jaar in de categorie Goede doelen. Vorig jaar behaalden we een mooie tweede plaats in dezelfde categorie. Hoe leuk zou het zijn als we dit jaar als eerste eindigen?

Nieuws Redactie Verhuisdieren
03-09-2020

Jaarlijkse verkiezing beste en meest populaire websites

De Website van het Jaar-verkiezing is een initiatief van Multiscope en Emerce, het mulitchannelplatform over online business en marketing. De verkiezing is jaarlijks en de winnaars worden gekozen door het Nederlandse publiek. In elke categorie komt een beste en meest populaire website uit de bus. Tijdens de verkiezing van vorig jaar is er maar liefst meer dan 500.000 keer gestemd.

Help jij Verhuisdieren aan extra stemmen?

Als fervente Verhuisdieren-fan kunnen we je hulp goed gebruiken! Natuurlijk ontvangen we heel graag jouw stem voor onze website. Daar zijn we al ontzettend mee geholpen. Mócht je nog net dat stapje extra willen doen dan kun je natuurlijk vrienden, familie en collega’s oproepen met je eigen social media of door postertjes te plakken op de koffieautomaat op kantoor. En als we dan samen winnen, is dat extra mooie aandacht voor alle tweedekansdieren op de site die een nieuw baasje zoeken! Stemmen kan tot 13 oktober en één keer per e-mailadres. We zijn je nu al heel dankbaar!

Reactie oprichter Femke Pasquino-de Harde

Femke: ‘Het is hartverwarmend dat we ook dit jaar tussen de genomineerden zitten. We merken dat steeds meer lieve mensen de weg naar ons platform weten te vinden. Dit succes hebben we te danken aan onze trouwe supporters, fans en natuurlijk veel mensen die zich vrijwillig voor Verhuisdieren inzetten, waaronder onze Instagram influencers. We zijn het afgelopen jaar enorm gegroeid en de aantallen succesmatches stijgen elke maand. Het winnen van deze verkiezing zou absoluut een bekroning op het werk van alle betrokkenen zijn.’

Geef je stem aan Verhuisdieren

 

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video's waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video's Abboneren
icon-arrow-left Created with Sketch.