Succesmatch voor sam en pluis!


Het is elke keer weer een kadootje als er een blije mail binnenkomt van iemand die een succesmatch heeft gemaakt. Deze keer kwam het goede nieuws van Nel van Wijngaarden.

Sam en Pluis samen met Nel.

Succesmatches Succesmatches
16-08-2010

Nel: "Na 2 generaties honden en 2 jaar zonder dieren waren we eindelijk weer op zoek naar dierenmaatjes. En dit keer wilden we weer heel graag katten om ons heen hebben.

Iemand attendeerde ons op een nieuwe initiatief, namelijk Verhuisdieren.nl.

Toen we de site van Verhuisdieren gingen bekijken sprak ons het idee en de opzet ontzettend aan. Dieren die op een nette manier toch aan een ander baasje kunnen komen. Zonder de stress van een hokje in een dierenasiel en zonder Marktplaats, waarvan je niet altijd goed weet wat er met je dier kan gebeuren.......

We hebben altijd twee of 3 dieren tegelijk gehad. En nu zochten we dus ook 2 binnenkatten. We zagen best wel veel leuke opties, maar uiteindelijk bleven we terugkomen bij Sam en Pluis, een kater en een poes. Uit Haaksbergen. Dat was niet naast de deur, want wij wonen in Gouda. En wij hebben geen auto. 

Na het eerste prettige contact met de toenmalige baasjes, waarbij er natuurlijk van alles werd verteld over Sam en Pluis, werd afgesproken dat Sam en Pluis helemaal naar Gouda gebracht zouden worden! Met ook nog met een groot klimmeubel erbij. En zo zijn Sam en Pluis vanaf 1 januari Goudse katten geworden. 

Pluisje had al snel haar plekje gevonden, Sam had wat meer tijd nodig. Maar nu zijn ze bij ons alsof ze er al jaren zijn! Het is een mooi stel! Lief maar ook erg ondeugend. We zijn erg blij met ze. 

Met de vorigebaasjes is er af en toe nog contact over hoe het met ze gaat. Dat geeft deze mensen ook een goed gevoel! Dus ik ben erg blij dat ik onze Sam en Pluis via Verhuisdieren gevonden heb! 

De mensen die zich bij Verhuisdieren aanmelden, vaak door helaas trieste omstandigheden, proberen op deze manier er toch voor te zorgen dat hun dier een goed en veilig nieuw mandje krijgt.

Verhuisdieren: bedankt!"

Nel van Wijngaarden. 

!!! Nel maakt overigens prachtige schilderijen van dieren.  Als u een mooi portret van uw huisdier(en) wil laten maken kijk dan zeker even op een van haar sites:  www.dierenschilderijen.nl en www.dierenkunst.nl

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze ontroerende en mooie ervaringsverhalen.

Video's