Verhuisdieren is genomineerd voor Website van het Jaar 2019!

Een veel grotere eer kunnen we ons bijna niet wensen: Verhuisdieren.nl is genomineerd voor Website van het Jaar 2019! We staan in het rijtje met webgiganten als Funda en Buienradar. We zijn er nog beduusd van....

Nieuws Nienke Oort
10-09-2019

Het moment van de nominatie had niet beter gekozen kunnen zijn. Het valt precies samen met de lancering van onze vernieuwde platform! Onze website is nu nog gebruiksvriendelijker (vooral op mobiel ) en we zien er weer fris en up to date uit. 

Daarnaast bestaat Verhuisdieren dit jaar 10 jaar. We hebben dus sowieso iets te vieren, maar hoe mooi zou het zijn als we de nominatie ook nog eens kunnen verzliveren in het daadwerkelijk in ontvangst nemen van de Award voor Beste Webite, catergorie Goede Doelen?

Reactie Femke

Femke: "Ik ben echt heel trots. We boksen dit voor elkaar met een klein maar zo betrokken team. Dit is echt een kroon op ons werk en zeker een opsteker! En ik ben extra blij voor alle mensen die gebruik maken van ons platform. Hoe meer mensen ons kennen, hoe groter de kans dat een dier een warm thuis vindt en dat een nieuw baasje een dier treft dat echt bij hem of haar past."

Verhuisdieren begint ook echt een begrip te worden. De bekendheid van het online platform is zich als een olievlek aan het uitbreiden over Nederland en België. "We merken dat steeds meer mensen ons weten te vinden; de aanmeldingen stijgen vrijwel dagelijks. En hoe meer mensen gebruik maken van Verhuisdieren, hoe minder dieren er in het asiel belanden. En dat is natuurlijk ons doel. We herplaatsen inmiddels meer dan 300 dieren per maand."

De bekendmaking van de winnaar van de Award is in november van dit jaar. In oktober bestaat Verhuisdieren precies 10 jaar. Wat zou het winnen van de award een mooie cadeau zijn... Helpen jullie mee? We hebben zoveel mogelijk stemmen nodig. Stem hier en als je ons echt wilt helpen, deel deze link (https://www.websitevhjaar.nl/vote/verhuisdieren-nl/index.html) dan via je social media! Onze dank en die van alle dieren zal eeuwig zijn! 

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze ontroerende en mooie ervaringsverhalen.

Video's