Dierenwelzijn

Bij Verhuisdieren staat het welzijn van het dier voorop. We vinden het belangrijk (toekomstige) huisdiereigenaren van informatie en of advies te voorzien zodat ze hun huisdier beter kunnen begrijpen of kunnen helpen.


DE HUISDIERENBIJSLUITER

Voor zowel degene die een huisdier zoekt als de herplaatser is het van belang om de huisdierenbijsluiters goed door te nemen. Hier vindt je informatie waar je op kunt letten tijdens de adoptie, maar ook een adoptieovereenkomst om misverstanden te voorkomen en tips hoe je het dier het beste kunt begeleiden bij de verhuizing naar een nieuw baasje.

ONZE DIERENEXPERTS

Wij zijn enorm trots op en blij met onze geweldige dierenexperts die alle vragen omtrent gedrag en of vezorging willen beantwoorden. Dankzij onze experts kan het zelfs voorkomen dat een hond, kat of paard die op Verhuisdieren staat wegens een gedragsprobleem toch bij zijn of haar baasje kan blijven dankzij advies van onze honden-, katten-, of paardenexpert.

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.