Magazines De Buitenlandse Hond

De Buitenlandse Hond, waar hebben we het dan precies over? Over de straat- en zwerfhonden die door betrouwbare stichtingen naar Nederland worden gehaald om hier voor hen een fijne baas te vinden.


Veel van deze honden via Verhuisdieren dat fijne thuis. Omdat wij elke hond, en zeker die uit het buitenland, een fijne start bij hun nieuwe baas willen geven, heeft onze stichting twee prachtige magazines uitgebracht. Beide magazines staan boordenvol met de handigste tips van de beste experts. Ook delen ervaringsdeskundigen hun - soms zeer moeizame, maar vrijwel altijd met een happy end - ervaring met de adoptie van hun hond. In de magazines zitten dossiers waarin we met gedragsdeskundingen in gaan op de meest voorkomende gedragsproblemen bij honden uit het buitenland.

Kortom; twee magazines waar je echt wat aan hebt! 

Magazines De Buitenlandse Hond 

De magazines zijn allebei gratis te downloaden omdat we het belangrijk vinden dat iedereen die dat wil, toegang heeft tot deze belangrijke informatie. Het kan namelijk echt bijdragen aan het slagen van een adoptie en dus aan het welzijn van de dieren.

Downloaden doe je via deze button: 

Gratis magazines downloaden

Wil je toch graag bladeren en het magazine echt in je handen hebben, of deze cadeau geven aan iemand, deel #2 is ook te bestellen als gedrukt exemplaar in de webshop van Verhuisdieren. 

Bestel magazine deel II

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar