Vraag de hondenexpert

Als je hond gedrag vertoont dat jij als probleem ervaart, is het fijn om daarover in gesprek te gaan met een hondengedragsdeskundige die verstand heeft van het gedrag van honden.


Eline Teygeler is een gediplomeerd en ervaren hondengedragstherapeut. Ze is aangesloten bij Tinley Gedragstherapie voor Dieren. Ook wordt ze vermeld op de lijst van Stichting Platform van Professionele Diergedragstherapeuten (SPPD).

Via Tinley Gedragstherapie voor Dieren kunnen wij jou in contact brengen met een dierenexpert bij jou in de buurt. Supporters van Verhuisdieren krijgen zelfs 15% korting op het eerste consult in combinatie met de mogelijkheid om een gratis 10 minutendurend intake-gesprek aan te vragen.
Klik op onderstaande button als je al een account hebt, anders kan je hier een account aanmaken.


   Voordelenpagina   
 

Realiseer je dan dat een probleem in het gedrag van de hond heel veel oorzaken kan hebben en dat de oplossing bijna altijd maatwerk is. Natuurlijk zijn er wat algemene handvatten die Eline kan geven om te kijken of dat afdoende is het probleem op te lossen. 

Bekijk daarom eerst de blogs over
veel voorkomende gedragsproblemen! 

Wil je nu contact met Eline of een afspraak maken voor een consult, dan kun je haar mailen. 

Stel je vraag aan Eline

__________________________________________________________

Ulrike Meder is jarenlang dé hondengedragsdeskundige geweest van Verhuisdieren. De meeste blogs over hondengedrag zijn dan ook gemaakt met Ulrike. Zij blijft ook betrokken bij Verhuisdieren, zeker op het gebied van de buitenlandse hond. Ulrike verhuist echter terug naar Duitsland waardoor zij onze gebruikers niet meer te pas en te onpas bij kan staan. 

***

Ulrike: "Ik ben er ontzettend trots op om als hondengedragskundige deel te mogen uitmaken van het Verhuisdieren-expertteam. 

Een goede match is een natuurlijk proces die slaagt als we naar onze instincten blijven luisteren die Moeder Aarde ons heeft gegeven. Dieren zijn de natuur!

Als wij besluiten ons leven te delen met een dier, halen we een stukje natuur in huis. Dan is de juiste match de basis van een fijn leven in harmonie en balans. 

Helaas gebeurt het soms dat de band met onze viervoeter niet helemaal soepel verloopt. Dan is het belangrijk om eerlijk te zijn naar onszelf en het dier een kans te geven op een nieuw thuis, een nieuwe match of de investering om de relatie wel goed te laten werken. 

Als dubbel gecertificeerd hondengedragskundige van de Cesar Millan Academie, leer ik mensen hun honden beter te begrijpen en hoe zij de balans weer kunnen herstellen. Ik ben er om nieuwe matches te begeleiden indien de nieuwe relatie dat vraagt of ik help eventuele gedragsproblemen onder controle te krijgen, zodat herplaatsen makkelijker gaat."

Wil je meer lezen over de werkwijze van Ulrike Meder, bekijk dan hier haar website.

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.