Vraag de hondenexpert

Ulrike Meder is een succesvolle en gepassioneerde hondengedragsdeskundige. Vanuit haar bedrijf Dogrelate helpt ze hond en baas om hun relatie te verbeteren. 


Als hondengedragsdeskundige helpt Ulrike baasjes die tegen probleemgedrag van hun hond aanlopen. 

Voor honden die geadopteerd zijn via Verhuisdieren, is Ulrike bereikbaar voor een vrijblijvend advies.

Realiseer je dan dat een probleem in het gedrag van de hond heel veel oorzaken kan hebben en dat de oplossing bijna altijd maatwerk is. Natuurlijk zijn er wat algemene handvatten die Ulrike kan geven om te kijken of dat afdoende is het probleem op te lossen. 

Bekijk daarom eerst de blogs over
veel voorkomende gedragsproblemen! 


Vind je hier geen antwoord dan is Ulrike UITSLUITEND VOOR BAASJES VAN VERHUISDIERENHONDEN beschikbaar voor een telefonisch consult van 10 minuten. Met bellen kan zij sneller een advies geven dan via de mail. Wees er van bewust dat als er trainingen nodig zijn, hier kosten aan verbonden zijn. Ook als het consult langer duurt dan 10 minuten, worden er kosten in rekening gebracht

Ulrike heeft op donderdag tussen 16.00 en 17.00 uur telefonisch spreekuur.
Via telefoonnummer: 06-50603605. 

Natuurlijk is Ulrike ook bereikbaar voor mensen die een hond hebben die niet via Verhuisdieren is geadopteerd. Zij kunnen contact leggen via de website van Ulrike

***

Ulrike: "Ik ben er ontzettend trots op om als hondengedragskundige deel te mogen uitmaken van het Verhuisdieren-expertteam. 

Een goede match is een natuurlijk proces die slaagt als we naar onze instincten blijven luisteren die Moeder Aarde ons heeft gegeven. Dieren zijn de natuur!

Als wij besluiten ons leven te delen met een dier, halen we een stukje natuur in huis. Dan is de juiste match de basis van een fijn leven in harmonie en balans. 

Helaas gebeurt het soms dat de band met onze viervoeter niet helemaal soepel verloopt. Dan is het belangrijk om eerlijk te zijn naar onszelf en het dier een kans te geven op een nieuw thuis, een nieuwe match of de investering om de relatie wel goed te laten werken. 

Als dubbel gecertificeerd hondengedragskundige van de Cesar Millan Academie, leer ik mensen hun honden beter te begrijpen en hoe zij de balans weer kunnen herstellen. Ik ben er om nieuwe matches te begeleiden indien de nieuwe relatie dat vraagt of ik help eventuele gedragsproblemen onder controle te krijgen, zodat herplaatsen makkelijker gaat."

Wil je meer lezen over de werkwijze van Ulrike Meder, bekijk dan hier haar website.

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl