Vraag de hondenexpert

Als je hond gedrag vertoont dat jij als probleem ervaart, is het fijn om daarover in gesprek te gaan met een hondengedragsdeskundige. Er is vaak een oplossing voor ieder ongewenst gedrag.


Via Tinley Gedragstherapie voor Dieren kunnen wij jou in contact brengen met een hondenexpert bij jou in de buurt. Supporters van Verhuisdieren krijgen zelfs 15% korting op het eerste consult in combinatie met de mogelijkheid om een gratis 10 minutendurend intake-gesprek aan te vragen.

Klik op onderstaande button als je al een account hebt, anders kan je hier een account aanmaken.

   Voordelenpagina   

Eline Teygeler is een gediplomeerd en ervaren hondengedragstherapeut. Ze is aangesloten bij Tinley Gedragstherapie voor Dieren. Ook wordt ze vermeld op de lijst van Stichting Platform van Professionele Diergedragstherapeuten (SPPD).

Realiseer je dan dat een probleem in het gedrag van de hond heel veel oorzaken kan hebben en dat de oplossing bijna altijd maatwerk is en dus geld kost. 

Natuurlijk zijn er wat algemene handvatten die Eline kan geven om te kijken of dat afdoende is het probleem op te lossen. 

Bekijk daarom eerst de blogs over
veel voorkomende gedragsproblemen! 

Wil je nu contact met Eline of een afspraak maken voor een consult, dan kun je haar mailen. 

LET OP: Er zijn kosten verbonden aan het vragen van advies aan een hondengedragstherapeut. Via Verhuisdieren kun je een korting krijgen van 15% als je supporter bent en je hebt recht op een gratis 10-minuten durend intakegesprek.

Stel je vraag aan Eline

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.