Vraag de hondenexpert

Ulrike Meder is een succesvolle en gepassioneerde hondengedragsdeskundige. Vanuit haar bedrijf Dogrelate helpt ze hond en baas om hun relatie te verbeteren. 

Stel je vraag en Ulrike geeft je telefonisch graag vrijblijvend professioneel advies.

Elke donderdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke zondagavond tussen 19.00 en 20.00 uur houdt Ulrike Verhuisdierenspreekuur en neemt ze tien minuten de tijd om je van advies te voorzien. T: 06 506 036 05.

NB: Mocht er een tweede consult nodig zijn, dan wordt deze in rekening gebracht.

Ulrike is van oorsprong Duitse, maar zij woont al een aantal jaar in Nederland. Ze spreekt de taal goed, maar schrijven vindt ze soms lastig. Het kan zijn dat ze je vraag in het Engels beantwoord.

Je vraag kan voor een blog gebruikt worden. Geef in je mail aan of we je naam mogen vermelden.


Ulrike: "Ik ben er ontzettend trots op om als hondengedragskundige deel te mogen uitmaken van het Verhuisdieren-expertteam. 

Een goede match is een natuurlijk proces die slaagt als we naar onze instincten blijven luisteren die Moeder Aarde ons heeft gegeven. Dieren zijn de natuur!

Als wij besluiten ons leven te delen met een dier, halen we een stukje natuur in huis. Dan is de juiste match de basis van een fijn leven in harmonie en balans. 

Helaas gebeurt het soms dat de band met onze viervoeter niet helemaal soepel verloopt. Dan is het belangrijk om eerlijk te zijn naar onszelf en het dier een kans te geven op een nieuw thuis, een nieuwe match of de investering om de relatie wel goed te laten werken. 

Als dubbel gecertificeerd hondengedragskundige van de Cesar Millan Academie, leer ik mensen hun honden beter te begrijpen en hoe zij de balans weer kunnen herstellen. Ik ben er om nieuwe matches te begeleiden indien de nieuwe relatie dat vraagt of ik help eventuele gedragsproblemen onder controle te krijgen, zodat herplaatsen makkelijker gaat."

Wil je meer lezen over de werkwijze van Ulrike Meder, bekijk dan hier haar website.
 

LEES HIER ALLE BLOGS VAN ULRIKE MEDER