Vraag de vachtexpert

Heeft je hond een huidprobleem en heeft een bezoek aan de dierenarts jullie nog niet verder geholpen? Diana Leeuwe is paraveterinair, trimster en heeft zich gespecialiseerd in dermatologie.


Stel je vraag* aan Diana met voldoende achtergrondinformatie, eventueel gecombineerd met een video, en ze geeft je graag per mail vrijblijvend professioneel advies. 

*Je vraag kan voor een blog gebruikt worden. Geef in je mail aan of we je naam mogen vermelden.
 

                  Mail je vraag        


Diana Leeuwe is werkzaam bij Dierenkliniek Stad en Land in Badhoevedorp als paraveterinair en vacht- en huidspecialist.

Door de vele jaren ervaring met huidproblemen, heeft ze zich gespecialiseerd in dermatologie. Ze behandelt onder andere de honden met ernstige huidproblemen en samen met de eigenaar en dierenarts wordt er naar een behandeling gezocht die passend is voor het dier.

Steeds vaker komt het voor dat honden een allergie ontwikkelen voor omgevingsfactoren zoals huisstofmijt en graspollen. Dit gaat gepaard met erg veel jeuk en is daarom erg vervelend voor het dier. Gelukkig zijn er al vele honden van hun problemen afgeholpen door gericht onderzoek en extra verzorging in de trimsalon.

LEES HIER DE BLOG VAN DIANA LEEUWE

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.