Vraag de voedingsexpert

Loes Simonetti is van oorsprong paraveterinair, maar heeft zich gespecialiseerd in het bewegingsapparaat en de voeding van de hond.

Loes Simonetti Voedingsdeskundige Honden

Stel je vraag aan Loes met voldoende achterhondinformatie, eventueel gecombineerd met een video en zij geeft je graag een vrijblijvend advies over het bewegingspatroon van de hond of een kort advies betreffende de voeding.

Loes Simonetti is werkzaam in haar eigen praktijk als massagetherapeut en daarnaast werkt zij voor Lotte’s Logica als (ondersteunende)voedingsdeskundige.

"Ik ben ontzettend blij dat ik deel mag uitmaken van het verhuisdieren-expertteam en mijn kennis met iedereen mag delen. Wanneer je een perfecte match hebt gevonden komen er natuurlijk ook allerlei vragen bij je op, want je wil natuurlijk de best passende zorg bieden.

Een dier kan veel stress ervaren van een verhuizing, maar natuurlijk ook al bestaande problemen hebben aan het bewegingsapparaat. Hier is binnen de massagewereld zeker een passende oplossing voor te vinden of een manier om je dier zelf beter te kunnen ondersteunen.

Daarnaast komen er natuurlijk ook allerlei vragen naar boven of welke voeding is nou goed voor je hond en waar je op kunt letten. Ook hier kan samen naar gekeken worden, zodat je bewust een keuze maakt die het best bij jullie samen past."

Lees hier de blog van Loes