Vraag de voedingsexpert

Loes Simonetti is van oorsprong paraveterinair en heeft zich gespecialiseerd in de voeding en het bewegingsapparaat van de hond. Ze beantwoordt graag je voedingsvragen voor je hond.


Loes Simonetti Voedingsdeskundige Honden

Stel je vraag aan Loes met voldoende achterhondinformatie, eventueel gecombineerd met een video en zij geeft je graag een vrijblijvend advies over het bewegingspatroon van de hond of een kort advies betreffende de voeding.

         Stel je vraag aan Loes       

Loes Simonetti is werkzaam in haar eigen praktijk als massagetherapeut en daarnaast werkt zij voor Lotte’s Logica als (ondersteunende)voedingsdeskundige.

"Ik ben ontzettend blij dat ik deel mag uitmaken van het verhuisdieren-expertteam en mijn kennis met iedereen mag delen. Wanneer je een perfecte match hebt gevonden komen er natuurlijk ook allerlei vragen bij je op, want je wil natuurlijk de best passende zorg bieden.

Een dier kan veel stress ervaren van een verhuizing, maar natuurlijk ook al bestaande problemen hebben aan het bewegingsapparaat. Hier is binnen de massagewereld zeker een passende oplossing voor te vinden of een manier om je dier zelf beter te kunnen ondersteunen.

Daarnaast komen er natuurlijk ook allerlei vragen naar boven of welke voeding is nou goed voor je hond en waar je op kunt letten. Ook hier kan samen naar gekeken worden, zodat je bewust een keuze maakt die het best bij jullie samen past."

Lees hier de blogs van Loes

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.