Puppy-Rescue-Team

Onze stichting is ontstaan uit pure liefde voor de hond. Wij vinden dat iedere hond, waar ter wereld ook een kans verdient. Helaas hebben veel honden in het buitenland niet zo’n goed leven als hier in Nederland.

Wij waren en zijn nog steeds vrijwilligers van een andere stichting. Doordat er zoveel puppy's gevonden werden is ons gevraagd om daar bij te helpen. Zo is onze stichting in maart 2018 officieel van start gegaan met als doel om voor al deze pups een warm en veilig onderkomen te zoeken in Nederland. Samen met de andere stichting dragen wij zorg voor de moederhondjes en hun puppy's. De moederhonden komen bijna altijd tegelijk samen met hun pups in Nederland aan en worden de moederhondjes via de Stg. waar wij mee samen werken geadopteerd.
Het grootste gedeelte van onze adoptanten zijn families die binnen het asiel niet een leuke hond kunnen vinden en absoluut geen hond vanuit de brood-fok industrie willen aanschaffen.
Pups van zwerfhonden hebben vrijwel geen kans in deze landen. Moederhonden worden regelmatig aangereden of sterven door vergiftiging, hun hulpeloze pups achterlatend.
Puppy Rescue Team werkt samen met dierenbeschermers in Roemenië en Italië.
Ons team heeft als doel het helpen van deze pups, ze te redden van een langzame dood en ze een kans op een mooi leven te geven. Het zijn grappige hondjes met allerlei soorten uiterlijkheden. Van klein naar groot, kort of langharig
Wij vinden dat deze honden ook een kans verdienen!!!
Zoals u kunt lezen werken wij niet met BROODFOKKERS samen!!! Onze puppy's zijn geen rashondjes maar hondjes die worden gevonden in de wei langs de weg of gewoon gedumpt door de eigenaar. Sterker nog, wij laten de moederhond zo snel mogelijk steriliseren zodat er niet nog meer puppy’s komen. Ook honden zonder pups worden zo snel mogelijk gesteriliseerd.
Onze stichting bemiddelt puppy’s tussen de rescue-er en nieuw baasje, de dieren voldoen aan de Europese wetgeving met betrekking tot gezondheid en vervoer.
Voor de adoptie procedure volgt eerst een kritische intakeprocedure en ook een huisbezoek hoort hierbij. Wij ervaren dat een hond toch te vaak wordt onderschat en vaak niet de juist begeleiding krijgt of er is te weinig t...

KvK nummer 71130438

UBN nummer 6561660

Je kunt de reviews alleen lezen of plaatsen als je onze supporter bent.

Word supporter
icon-arrow-left Created with Sketch.