Vraag de experts

Soms worden dieren herplaatst vanwege gedrag dat zij vertonen of bepaalde gezondheidsproblemen. Verhuisdieren wil het liefst dat dieren gewoon lekker bij hun oude baasje kunnen blijven en biedt daarom gratis advies van onze experts aan. We hebben een hondengedragsdeskundige, een kattengedragsdeskundige, een vachtexpert voor honden en een voedingsdeskundige. Loop je tegen problemen aan, aarzel dan niet een van onze experts om raad te vragen!


Bezoekers van Verhuisdieren.nl kunnen met een vraag over het (probleem-)gedrag/gezondheid van hun huisdier contact opnemen met ervaren gedragsdeskundigen die zich aan onze stichting hebben verbonden. Onze experts geven vrijblijvend advies per mail op alle vragen over je hond of kat.

TIP: Als je de mogelijkheid hebt om een filmpje te maken van het gedrag/gezondheidsprobleem van je huisdier, doe dat dan. Aan de hand van het filmpje kunnen de experts je beter advies geven.

KIES HIER DE DIERENEXPERT VOOR JOUW VRAAG 

  

 

  

 

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.