Charissa Goldapple (Lady Goldapple) als ambassadeur voor Verhuisdieren

Onze ambassadeur in augustus, Charissa Goldapple, heeft een directe link met Verhuisdieren. Haar ouders adopteerden namelijk onlangs rescuehond Fleurtje via onze site! De adoptie was een verrassing voor Charissa toen zij kwam logeren en ze was op slag verliefd. Net als de andere familieleden. Vanwege hun eigen mooie succesmatch zet Charissa zich graag in voor alle tweedekansdieren op onze website.  

Ambassadeurs Dennis van Plateringen
01-08-2021

Waar ken je Charissa Goldapple van?

Charissa (1996) is voor mensen bekend als content creator Lady Goldapple. Zij creëert en inspireert mensen al jaren met haar enthousiaste persoonlijkheid en allerlei tips. Charissa veroverde eerder de negende plek in de Sooco top 100 in de categorie beste fashion blogger, werd genomineerd en uitgekozen door de Viva400 en stond in de top Media50 meest invloedrijke influencers van Media100.

Daarnaast heeft Charissa haar eigen Goldapple Agency in Amsterdam, waarbij zij cruelty-free (en het liefst vegan) lifestyle, beauty en fashion merken helpt om meer merkbekendheid te creëren

Charissa Goldapple als ambassadeur voor Verhuisdieren

Charissa heeft een enorme liefde voor dieren en probeert zo veel mogelijk bij haar ouders te zijn om hun lieve geadopteerde hond Fleurtje zo vaak mogelijk te zien. Deze maand gaat zij onze dieren extra aandacht geven op haar Instagram account om zo nog meer dieren en nieuwe baasjes blij te maken. Houd het account van Charissa in de gaten om te ontdekken welke lieverds zij zo graag een liefdevol thuis gunt!