Cooper Pet Care bespaarde Ann en haar pup een bezoek aan de dierenarts 

Ann en haar hondje Pippa hebben elkaar gevonden via Verhuisdieren. Pippa is in november 2022 geadopteerd van een stichting en sindsdien is het dikke mik! Pippa is ontzettend lief en speels en een echte match made in heaven. Pippa is dol op speeltjes en bezorgde grote schrik bij Ann, toen er opeens een stukje van een speelgoedje ontbrak en Ann dat stukje nergens kon vinden! 

Nieuws Maaike Oostland
03-02-2023

Pup van Ann heeft iets ingeslikt 

Zondagmorgen en Pippa heeft iets ingeslikt! Wat nu? Toen bedacht baasje Anne zich iets: had Verhuisdieren niet een samenwerking met een platform van online dierenartsen? Vanuit haar supportersvoordeel kreeg ze een gratis consult met één van de dierenartsen van Cooper Pet Care en ze besloot de code Verhuisdier100 voor Pippa te gebruiken. Binnen tien minuten had ze een online consult met een dierenarts, zelfs op zondag! Ideaal en zo geruststellend, want Ann was best in paniek toen zij zag dat er een stukje ontbrak van het speelgoedje van haar hondje Pippa. Het feit dat Ann Engelssprekend is, was ook geen probleem, want op Cooper Pet Care zitten ook Engelssprekende artsen. 

Ervaring met Cooper Pet Care 

"Het was erg geruststellend, de dierenarts gaf aan dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Ik kreeg ook een naslagwerkje in pdf-formaat in mijn mail, hierin stond waar ik op moest letten en wat we hebben besproken. Zo’n mooi overzicht van het consult krijg ik niet bij mijn reguliere dierenarts!"

Ann vertelt dat de vrolijke jonge pup er goed vanaf is gekomen. Of ze uiteindelijk het stukje speelgoed heeft opgegeten, is niet zeker.  

Cooper Pet Care of eigen dierenarts 

Ann ziet Cooper Pet Care als een aanvulling náást haar reguliere dierenarts. Het is geen vervanging. “In dit geval kon ik direct een online afspraak maken, zelfs op een zondag, wat heel fijn was, want ik was best een beetje in paniek. Natuurlijk had ik naar mijn eigen dierenarts gegaan als Pippa in gevaar was geweest, maar dat bleek dus niet nodig. En dat scheelt een consult en een hoop gedoe, zeker in het weekend. Voor vaccinaties of er is iets ernstigs waarbij zorg nodig is, ga ik uiteraard naar mijn eigen dierenarts¨.  

Ann vindt Cooper Pet Care vooral erg praktisch omdat ze veel reist. In plaats van een dierenarts te zoeken in de stad waar ze op dat moment is, kan ze makkelijk online een afspraak maken. Dus waar ter wereld je ook bent, je kunt bij Cooper Pet Care terecht.   

¨Ik kan Cooper Pet Care en ook Verhuisdieren zeker aanraden bij iedereen. Cooper Pet Care ga ik zeker weten weer gebruiken. Ik kan me ook voorstellen dat ik Cooper Pet Care zou kunnen inzetten voor een second opinion als er eens echt iets loos is met mijn hondje Pippa. Het is namelijk ook mogelijk om video´s, foto´s of bestanden uploaden voorafgaand aan de afspraak. Dat vind ik een fijn idee¨, vertelt Ann.  

Blij met code van Verhuisdieren 

Verhuisdieren geeft een gratis consult aan supporters bij een geslaagde adoptie. Zo heeft Ann die code gebruikt. Ze heeft daarna zelf nog een afspraak gemaakt en de kosten vallen erg mee, vindt Ann. Ze heeft €24,95 betaald voor een consult en vindt dat de prijs erg goed is voor wat je krijgt.  

Cooper Pet Care voor angstige honden en katten 

Ann haar vorige hondje had heel erg veel angst voor de dierenarts en kon ze niet langs bij de dierenarts met haar vorige hondje. Ann had toentertijd al een ambulante dierenarts gevonden in Amsterdam. Vandaar dat ze nu ook erg blij is voor Pippa dat ze met dit incident niet direct naar de dierenarts hoefde, want niet elke hond vindt dit fijn. Win-win voor zowel baasje als Pippa dus!  

Bij Cooper Pet Care kun je ook terecht voor vragen over gedrag. Gedragingen van honden kunnen namelijk ook voortkomen uit een medisch probleem en daarom is het verstandig ook bij gedragsproblemen langs te gaan bij je dierenarts. Ook hier kan Cooper Pet Care zeker advies geven. Sloopt je hond opeens iets, wat hij nooit deed? Eet je hond opeens ontlasting van andere honden of plast hij opeens weer in huis?  Allemaal voorbeelden waarvoor je bij Cooper Pet Care een afspraak kunt maken.   

Maak gebruik van jouw Cooper Pet Care-code