Huisdierenschool is online!

Jullie hebben er vast af en toe al iets over voorbij zien komen, maar de Huisdierenschool is live! Het is een prachtig platform geworden waar de beste dierenexperts de meest fantastische online cursussen geven op het gebied van gedrag, activiteit en gezondheid voor onze honden en katten. Ondek nu wat er allemaal te leren valt met 50% korting in de maand januari!

Publiciteit Van onze redactie
20-12-2021

Via de Huisdierenschool kan iedereen op een laagdrempelige manier aan de slag met de relatie tot zijn of haar huisdier. Voor sommige betekent dat dat er een gedragsprobleem opgelost moet worden, voor een ander gaat het om het begrijpen van gedrag of juist het ondernemen van een leuke alternatieve activiteit met zijn of haar dier. Hiervoor zijn allemaal cursussen gemaakt, te vinden op huisdierenschool.nl.

Er zijn drie thema's op de Huisdierenschool, namelijk: Samen leren, Samen bewegen en Samen gezond. Onder deze thema's staan nu 8 cursussen online:

Elke cursus bestaat uit een hoogwaardige kwaliteitsvideo, nuttige bijlages en huiswerkopdrachten. Na het voltooien van een cursus heb je echt het gevoel dat je iets geleerd hebt waarmee je de relatie tot je huisdier kunt verdiepen. Het komend jaar wordt het aantal cursussen fors uitgebreid. Volg ons via instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief (onderaan de website je mailadres invullen) zodat je als eerste weet wanneer er weer een nieuwe cursus gelanceerd wordt. 

Goed geselecteerde dierenexperts

We werken alleen samen met de beste dierenexperts op hun vakgebied:  

  • Daniella de Coster - Hondenexpert op gebied van hondencommunicatie
  • Eline Greiner - Kattengedragstherapeut
  • Esther van Beers - Hondengedragsdeskundige en yoga-expert
  • Marleen van Baal - Hersenwerkexpert
  • Piet Hellemans - Tv-dierenarts en ambassadeur Verhuisdieren
  • Suze Steenbergen - Expert buitenlandse hond

In de toekomst komen daar nieuwe experts bij die hun beste tips en kennis met jullie gaan delen. 

Kennismakingskorting

In de maand januari krijgt iedereen 50% korting op een eerste cursus. Gebruik hiervoor de kortingscode HDS2022 als je een cursus bestelt. De korting wordt automatisch verrekend. 

 

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video‘s waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video‘sAbonneren