Jipp Janssen-Heldoorn als nieuwe ambassadeur voor Verhuisdieren

Als iemand een echte dierenliefhebber is, is het onze nieuwe ambassadeur Jipp Janssen-Heldoorn wel! Zelf heeft Jipp twee katten, twee paarden en een pony. Ze weet dus als geen ander hoe fijn het is om van dierenliefde te genieten. En dat gunt ze andere baasjes en dieren ook al te graag. Daarom is Jipp met trots de maandambassadeur van Verhuisdieren in september.

Influencer Dennis van Plateringen
01-09-2021

Waar ken je Jipp Janssen-Heldoorn van?

Jipp Janssen-Heldoorn (1996) is ondernemer en bekend van haar YouTube en Instagram accounts waarmee ze haar volgers ‘little nuggets’ dagelijks een kijkje geeft in haar wereld. Ook heeft ze eigen kledinglijnen Liv Like a Wolf en The Sev Collection, een trendy kledinglijn voor kinderen. Jipp is tien jaar samen met haar grote liefde Luke Janssen en in 2018 gaven zij elkaar het jawoord. Jipp en Luke hebben drie lieve kinderen Liv, Wolf en Sev. Jipp is daarnaast een enorme dierenliefhebber en in huis maken de katten Snow en Lio het gezin compleet. Deze maand zet ze zich maar al te graag in voor de honden, katten en konijn die een nieuw thuis zoeken!

Jipp Janssen-Heldoorn als ambassadeur voor tweedekansdieren

Toen wij Jipp benaderden, gaf ze gelijk aan dat ze graag ons werk steunt. Daar zijn we ontzettend blij mee natuurlijk! Elke week gaat zij dieren delen op haar Instagram account @jippheldoorn, zodat deze honden en katten extra zichtbaar zijn onder haar 180.000 volgers die ze liefkozend haar ‘little nuggets’ noemt. Daar gaan ongetwijfeld mooie succesmatches uit ontstaan. Volg Jipp op Instagram als je dit nog niet doet om te ontdekken welke dieren zij een extra warm en liefdevol thuis gunt.

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video‘s waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video‘sAbonneren