Lize Korpershoek is ambassadeur voor Verhuisdieren in december

Onze nieuwe ambassadeur Lize heeft altijd verschillende projecten om handen en ontzettend creatief. Ze is onder andere bekend als documentairemaker, illustrator en columnist. En wie haar volgt op Instagram weet ook dat zij een enorme dierenliefhebber is. Vrij regelmatig zie je op haar account ook foto’s van haar eigen lieve katten Dirk en Dennie verschijnen.

Influencer Dennis van Plateringen
01-12-2021

Waar ken je Lize Korpershoek van?

Lize is echt een creatieve duizendpoot. Eerder maakte ze de veelbesproken documentaire ‘Mijn Seks is Stuk’. Daarnaast schreef ze het kinderboek ‘De samensmelting’ en illustreerde Lize over haar twee katten. Ze won twee The Best Social Awards met haar Instagram account en dat van haar katten @dirkendennie. Lize volgt op dit moment een opleiding tot kattengedragstherapeut.

Lize Korpershoek als ambassadeur voor Verhuisdieren

Deze maand gaat Lize verschillende dieren delen op haar Instagram account @lizekorpie. Natuurlijk gunt zij alle dieren zo’n fijn thuis als haar Dirk en Dennie en zij zal daarom haar keuze laten vallen op dieren die nét dat beetje extra aandacht kunnen gebruiken om een nieuw baasje te vinden. Ook Lize gaf haar lieverds een tweede thuis. Ze is dus helemaal voorstander van adoptie en daarom een perfecte match met Verhuisdieren als ambassadeur. We wensen Lize veel plezier in deze feestelijke maand!

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video‘s waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video‘sAbonneren