Lizzy van de Ligt is ambassadeur voor Verhuisdieren in november

Lizzy is ondernemer en lifestyle & fashion stylist. Ze werkt veel samen met grote magazines, bekende modehuizen en internationale gezichten. Naast haar drukke bestaan geniet ze enorm van haar gezin en daar horen kat Droeloe en hond Kuma ook helemaal bij! Vanwege haar grote liefde voor deze twee zet Lizzy zich graag in als ambassadeur voor de dieren op onze site die zij ook zo graag een liefdevol thuis gunt.

Ambassadeurs Dennis van Plateringen
01-11-2021

Waar ken je Lizzy van der Ligt van?

Lizzy van der Ligt woont in Amsterdam en heeft de styling verzorgd van shoots voor grote modemagazines als Glamour, Grazia, Vogue en Linda.meiden. Ze staat bekend om haar originele stijl en verfrissende outfitcombinaties. Hierdoor is zij uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande Instagrammers van Nederland op het gebied van fashion en lifestyle. Ook zet zij zich in voor belangrijke onderwerpen als gelijke rechten voor mannen en vrouwen en duurzaamheid. In 2017 startte Lizzy haar eigen kledingmerk Le Cafe Noir Studio om meer kleur aan te brengen in de kledingkasten van Nederland.

Lizzy als ambassadeur voor de tweedekans dieren

Het Instagram account van Lizzy @lizzyvdligt groeit nog iedere dag. Ze geeft via dit social-kanaal haar fans een kijkje in haar leven, deelt de laatste modetrends en geeft haar mening over sociale topics. Deze maand zet ze ook een aantal tweedekansdieren in de spotlight om zo een huisje voor ze te vinden. Dankzij Lizzy horen nog meer mensen van Verhuisdieren en we hopen dat hier extra nieuwe blije baasjes en dieren uit voortkomen!