Patty Brard is de nieuwe ambassadeur voor Verhuisdieren

Foto: Instagram account Patty Brard

 

Patty Brard, wie kent haar niet. Al meer dan veertig jaar is zij een vaste verschijning op de Nederlandse televisie. Ze is te zien in verschillende tv-shows en is tegenwoordig vaste presentatrice van Shownieuws op SBS6. Daarnaast is ze dol op haar twee hondjes Bobbie en Bibi. Helaas heeft ze recent afscheid moeten nemen van lieve Lulu. Patty heeft een groot dierenhart en is daarom trots maandambassadeur van Verhuisdieren.

Ambassadeurs Redactie Verhuisdieren
01-10-2021

Waar ken je Patty Brard van?

Patty (1966) is een beetje de rebel van de Nederlandse televisie. Ze neemt geen blad voor de mond en is altijd recht door zee. Op dit moment schuift ze regelmatig aan als presentatrice bij Shownieuws waar zij haar visie geeft op alle gebeurtenissen in de wereld van glitter & glamour. Ondertussen houdt ze netjes het instagramaccount bij van haar hondjes Bobbie en Bibi, waar ze alle avonturen van haar viervoetige liefdes deelt.

Patty Brard als ambassadeur voor adoptiedieren

Zoals gezegd geeft Patty een groot dierenhart en gunt zij alle dieren dat allerliefste baasje. Daarom zet zij zich deze maand belangeloos is voor alle dieren die via Verhuisdieren een nieuw baasje zoeken. Op haar Insta account @pattybrard, met 252.000 volgers, gaat zij de hele maand verschillende dieren onder de aandacht brengen en hen helpen dat ene fijna baasje te vinden. Volg daarom deze maand Patty en bekijk welke dieren zij dat ene gouden mandje gunt...