PetTalk - Ingrid Timmermans over haar liefde voor de buitenlandse hond

De vijfde PetTalk staat in het teken van buitenlandse honden. Ingrid Timmermans verloor in 2011 haar hart aan deze honden. Ze wilde de buitenlandse honden helpen door ze te begeleiden in het aarden en hen weer vertrouwen te geven in mensen. Oftewel: in hun nieuwe baasjes. Toen stapte een buitenlands hondje in haar eigen leven: Rakker. Rakker op zijn beurt kreeg al snel gezelschap van Loekie en JB.

PetTalks Redactie Verhuisdieren
02-04-2021

Ingrid leerde elke dag van haar drie totaal verschillende buitenlandse honden. Waar de één heel makkelijk was, reageerde de ander enorm angstig en de volgende weer explosief in zijn gedrag. Maar uiteindelijk is het met alle drie haar hondjes helemaal goed gekomen. Ze zijn ontspannen, sociaal en op en top gelukkig. Met haar eigen praktijkervaring begeleidt Ingrid nu elke dag nieuwe eigenaren van honden uit het buitenland. Het rustig en geduldig opbouwen van een vertrouwensband is immers niet alleen waardevol maar zelfs noodzakelijk.

Volg Verhuisdieren op YouTube

Wil jij als eerste de nieuwste PetTalks en andere filmpjes van Verhuisdieren zien?

Abonneer op ons YouTube-kanaal

Gratis magazine

Wil je meer weten over waarom jouw buitenlandse hond bepaald gedrag vertoont en wat jij kunt doen om hem daarbij te ondersteunen, download dan nu ons gratis 76 pagina's tellende magazine De Buitenlandse Hond. Ingrid heeft een grote bijdrage geleverd aan dit magazine.

Download hier het magazine

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video's waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video's Abboneren
icon-arrow-left Created with Sketch.