PetTalk - Vegan voeding voor honden kan echt!

Lisette Kreischer en Rick Scholtes zijn echte kenners als het om dit onderwerp gaat. Maar kan een hond eigenlijk wel zonder vlees? En om welke redenen zou je je hond plantaardige voeding geven? Lisette en Rick geven antwoorden op deze en andere vragen in een nieuwe, interessante PetTalk. Om je alvast een idee te geven: vegan voeding blijkt heel gezond voor je hond en heeft zelfs een positief effect op de klimaatveranderingen.

PetTalks Redactie Verhuisdieren
16-07-2021

Wie zijn Lisette Kreischer en Rick Scholtes?

Lisette en Rick zijn experts op het gebied van veganistische voeding en zelf al tientallen jaren vegan. Lisette Kreischer is auteur van meerdere plantaardige kookboeken en Rick Scholtes is directeur van VegaVriend, een webshop voor vegan voeding en snacks voor honden en katten. Samen schreven zij het informatieve en inspirerende boek DOG.EAT.PLANT. waarin alles uitgelegd staat over plantaardige voeding voor honden en je heerlijke recepten voor je hond ontdekt.

Boek DOG.EAT.PLANT. bestellen

Wil jij het boek DOG.EAT.PLANT. ook in huis na het zien van deze PetTalk? Bestel deze absolute aanrader via dogeatplant.com voor jezelf of om cadeau te doen. Zo lever jij je bijdrage aan het voorkomen van onnodig dierenleed en verwen je je hond nog steeds met iets lekkers. Veel kook- en leesplezier!

Volg Verhuisdieren op YouTube

Wil jij als eerste de nieuwste PetTalks en andere filmpjes van Verhuisdieren zien?

Abonneer op ons YouTube-kanaal