Rutger Vink is de eerste ambassadeur van Verhuisdieren voor 2022

Onze eerste ambassadeur voor 2022 stond al langer op ons lijstje. Het is niemand minder dan Rutger Vink, die ook wel bekend staat als Furtjuh. Rutger ken je vast van YouTube, Instagram, TikTok en is ook regelmatig op tv en in films te zien. Zijn positiviteit en vrolijkheid op social media en YouTube werkt erg aanstekelijk en past perfect bij het ambassadeurschap voor Verhuisdieren!

Influencer Dennis van Plateringen
01-01-2022

Waar ken je Rutger Vink van?

Rutger begon met het maken van video’s en vlogs in 2012 en inmiddels heeft hij meer dan 900.000 volgers op zijn YouTube-kanaal. Hij doet allerlei challenges, sketches en parodieën en ontmaskert nep online life hacks. Ook zijn vriend Thomas van Grinsven en hun hond Paco zijn regelmatig op zijn kanaal te zien. Thomas heeft daarnaast zijn eigen succesvolle YouTube-kanaal ‘Gewoon Thomas’ met een groot aantal volgers en zelfs hond Paco heeft zijn eigen Instagram account @pacodehond. In 2021 bracht Rutger samen met Thomas het kinderboek 'De avonturen van Rutger, Thomas en Paco - De magische halsband’ uit waarin natuurlijk een hoofdrol weggelegd is voor hun lieve en fluffy Paco.

In 2015 won Rutger een VEED-Award voor 'Beste mannelijke YouTuber'. Verder heeft hij in 2019 meegedaan met de Slimste Mens en als danser in Dancing with the Stars. In 2021 heeft Rutger o.a. deelgenomen aan Kinderen voor Kinderen pakt uit en was hij één van de online backstage hosts van het Eurovisie Songfestival 2021. Ook was hij afgelopen zomer te zien in de Zapp Detective: Summer vibes serie van NPO Zapp.

Rutger Vink als ambassadeur voor Verhuisdieren

Ondanks dat Rutger het vrij druk heeft met het ontwikkelen van zijn eigen creatieve en vermakelijke content, zet hij zich graag een maand in voor de tweedekansdieren van Verhuisdieren. Hij weet als geen ander hoe gezellig het is om een hond in huis te hebben en gunt iedere hond het beste leven. Op zijn Instagram account @rutgervink deelt hij in januari regelmatig honden en katten om zo samen de beste succesmatch te vinden. Zit jouw nieuwe huisgenootje hier tussen? We zijn nu al enorm blij met de inzet van Rutger en wensen hem veel plezier als ambassadeur deze maand!

Portret Rutger Vink als ambassadeur Verhuisdieren

 

 

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video‘s waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video‘sAbonneren