Saskia Noort als ambassadeur voor de adoptiedieren in mei

Foto: Haroon Ali

 

Als Verhuisdieren hadden we Saskia Noort al even op ons wensenlijstje staan als maandambassadeur voor Instagram. En wat bleek… toen we haar vroegen kregen we vrijwel direct een volmondige en enthousiaste ‘Ja, leuk!!’. Daarom kondigen we met trots Saskia aan als de ambassadeur voor de maand mei.

Influencer Dennis van Plateringen
01-05-2021

Waar ken je Saskia Noort van?

Saskia Noort ken je waarschijnlijk vooral als schrijver en columnist. In totaal zijn er ruim 3 miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Van haar meest recente thriller 'Bonuskind' zijn al 100.000 exemplaren verkocht. Ook is het boek verkozen tot het bestverkochte spannende boek van 2020. Haar boeken zijn vertaald in vijftien talen en een aantal boeken is verfilmd of uitgewerkt als theaterstuk.   

Saskia Noort als ambassadeur voor Verhuisdieren

Het was direct duidelijk dat Saskia een echte match is met Verhuisdieren. Zelf heeft zij ook een hondje uit Spanje, Lola. Saskia is sterk voorstander van adoptie en heeft geen dag spijt gehad van het adopteren van Lola. In de maand mei post Saskia regelmatig verhuisdieren op haar Instagram account, in de hoop dat er fans zijn die deze tweedekansdieren een plekje in hun hart (en in huis!) geven.  

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video‘s waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video‘sAbonneren