Van hoopje ellende naar blij hondje

Brent en zijn vriendin Verouschka zagen Vlady op Verhuisdieren staan. Wat een hoopje ellende toen Vlady van de straten in Roemenië werd gered. Inmiddels heet Vlady Chippie en heeft hij een gouden leventje!

Succesmatches Van onze redactie
15-12-2022

'Wij hebben een aantal maanden geleden Vlady geadopteerd via jullie platform. We waren meteen verliefd door zijn unieke uiterlijk. Bij ons heeft hij echter de naam Chippie gekregen!

Straathondje

Chippie is in Roemenië gevonden op straat in zeer slechte omstandigheden. Hij was gewond, verwildert en zeer mager. Hij is hier opgevangen door Georgiana, zij heeft enorm goed werk verricht met hem. Hij is medisch behandeld, getraind en zelfverzekerder gemaakt. Hij was zelfs al zindelijk.Toen hij ons voor de eerste keer zag, was er gelijk een klik. Hij vloog ons in de armen, we werden beladen met kusjes en Chippie wist al snel zijn voer te vinden. Chippie was binnen enkele dagen al volledig deel van het gezin. We konden al snel met hem op pad, hij was lief tegen iedereen en leek de grote stad niet spannend te vinden! Er werd helaas wel geconstateerd dat zijn gebit in slechte staat was en hij hiervoor geopereerd moest worden. Dit is gebeurd en volledig vergoed door de stichting. En na een spoedig herstel was hij blijer dan ooit.

Gouden mand

Inmiddels is hij niet meer weg te denken uit ons leven. Hoewel hij prima alleen kan zijn nemen we hem overal mee naar toe. Het hoogtepunt was toch wel onze rondreis door Europa afgelopen zomer. We hebben samen met hem de mooiste plekken bezocht en de leukste dingen gezien. Chippie maakt ons nog elke dag aan het lachen met zijn unieke persoonlijkheid en lichte ondeugendheid. We hebben hem een zo goed mogelijk huisje gegeven maar krijgen er van hem nog veel meer voor terug.'