Featured

Verhuisdieren had super samenwerking met LINDA.

door Publiciteit – Publiciteit – 02-01-2019

We hadden 2018 niet mooier af kunnen sluiten. Via LINDA. en LINDA.tv is Verhuisdieren in de maand december waanzinnig in het nieuws gekomen. Voor LINDA.tv maakte Femke meerdere leuke love stories onder de naam Huisje, Baasje, Beestje met als klap op de vuurpijl de waanzinnige kerstspecial waarbij oude baasje Fiona op bezoek ging bij het nieuwe baasje van haar lieverd Jack!

Dankzij het enorme platform van LINDA hebben weer ontzettend veel mensen kennis genomen van het bestaan van Verhuisdieren. Want we mochten niet alleen onze video's via het platfomrm delen, we brachten via de facebookpagina van LINDA ook nog eens 15 (!) hondjes onder de aandacht die een nieuw baasje zochten. Een flink aantal daarvan heeft inmiddels een nieuw thuis gevonden. Hen is allemaal een verblijf in het asiel bespaard gebleven! En daar doen we het voor. 

Dank LINDA! 

Huisje Baasje Beestje met Murielle

Huisje Baasje Beestje met Loes (onze nieuwe blogster!) 

Huisje Baasje Beestje met Marije en Max

Kerstspecial Erica, Fiona met Jack als hoofdrolspeler

Verhuisdieren voor LINDA.tv

ANBI logo

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten over de kwaliteitseisen van een ANBI stichting? Klik hier