Zeven inzichten van een dierentolk voor jou en je huisdier

Een dierentolk praat met dieren via intuïtie en telepathie. Aukje van Willigen is jarenlang actief als tolk en heeft al vele baasjes geholpen bij de vragen die zij hadden aan hun dier. En dat levert interessante inzichten over de dieren op… maar ook over hun baasjes! Samen met Aukje delen we zeven veel voorkomende bevindingen die voortkomen uit een consult met een dierentolk. 

Blog Redactie Verhuisdieren
21-05-2021

 1. Je dier spiegelt je emoties

Als baasje wil je graag ongewenst gedrag veranderen. Je drukke hond wil je rustiger krijgen of je kattige kat wat kalmer. Vaak is het dan goed om stil te staan bij hoe je jezelf voelt. Stress, angst, een kort lontje… het kan allemaal effect hebben op je dier. Door je eigen gedrag te evalueren en te veranderen, is de kans groot dat dit een positief effect op je hond of kat heeft.   

2. Je hond of kat geeft wijze boodschappen

Misschien denk je er niet direct aan, maar je hond of kat kan je ook tips geven bij bepaalde situaties of vraagstukken in je leven. Dieren voelen ons erg goed aan op energieniveau en willen ons vaak helpen door inzichten te geven. Zo liet een hond tijdens een consult weten dat zijn baasje wat meer aan haar eigenwaarde mocht denken tijdens contact met anderen. Voor het baasje een herkenbaar thema in haar leven en ze was diep geraakt dat het via een gesprek met haar hond naar boven kwam.

3. Je dier voelt meer dan je doorhebt

Oké, dieren kunnen niet praten, maar begrijpen en aanvoelen doen ze zeker! Dieren voelen de intentie achter alles en pikken ook beelden op via energie en telepathie. Door te praten met je dier of in gedachten beelden te sturen, kun je dingen aan ze uitleggen. Zo begrijpt je hond of kat bijvoorbeeld beter dat je even weg bent voor boodschappen en snel weer terug bent.   

4. Je ontvangt al singalen van je hond of kat

We beschikken allemaal over intuïtie (het onderbuikgevoel), maar zijn hier niet altijd bewust van of durven er niet altijd op te vertrouwen. Informatie van een dierentolk kan hierdoor soms een bevestiging zijn van wat je als baasje al dacht of voelde. Net als dat je dier jou aanvoelt, pik jij ook bewust en onbewust dingen op van je dier. Sta eens bewust stil bij wat je gevoel je vertelt als je bijvoorbeeld je kat aan de lijn mee uit wandelen neemt of je hond in de auto meegaat. Vinden je dier dit echt fijn?

Dierentolk Aukje met haar eigen hondje

5. Je dier kan fysieke en mentale klachten overnemen

Dierenliefde is onvoorwaardelijk en zeker richting het eigen baasje. Heeft je huisdier klachten? Ga dan ook eens bij jezelf na of je geen geestelijke of lichamelijke ongemakken hebt. Het hoeft niet altijd het geval te zijn, maar een dierentolk ervaart vaak een link tussen mens en dier.

6. Je hond of kat kan situaties anders beleven  

Als baasje bekijk je vaak situaties vanuit je eigen perspectief en gedachtegang. Daarom komen sommige antwoorden van dieren als complete verrassing. Zo was er eens een hond waarvan de eigenaar wilde weten wat hij van zijn voer vond. Het beeld dat de hond liet zien was een lege bak. Om maar even aan te geven wat echt belangrijk is ;-) Zeker in het geval van een labrador.  

7. Je dier is weinig bezig met het verleden

Als mensen kunnen we uren malen en praten over het verleden, zonder dat we echt loslaten. We blijven ons blijkbaar liever kwellen met gedachten. Bij je hond of kat werkt dat heel anders omdat hij leeft in het hier en nu. Natuurlijk kan een adoptiedier een probleemervaring meenemen uit het verleden, al zal hij beter in staat zijn om dit te bekijken vanuit de huidige situatie. Een handige tool en iets waar we als baasjes vaak nog iets van kunnen leren!

Leren van je dier via een dierentolk?

Wil jij ook een consult aangaan voor jou en je dier? Als supporter krijg je 15% korting op een consult met dierentolk Aukje van Willigen. Bezoek super-natural.nl voor meer informatie over Aukje en haar werk.