Fifi

Stichting

Verhuiskat

Woonplaats

Heerhugowaard

Leeftijd

2 jaar

Geslacht

Poes

Laatste update

06-07-2022

Oorsprong van dier

Spanje

Contactgegevens

Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier? Maak een zoekprofiel aan om te zien of je een match bent

Omschrijving

Fifi wil zo graag een lieve familie

Fifi werd kortgeleden geadopteerd en dacht een fijne mand te hebben gevonden in Nederland. Helaas blijkt de poes des huizes helemaal niet zo blij met Fifi en accepteert haar niet. Helaas moeten we dus op zoek naar een nieuwe familie voor lieve Fifi. Onderstaand het verhaal van dit lieve meisje, het wordt tijd dat Fifi een keer geluk heeft!

Fifi woonde in een grote kattenkolonie in het stadje Ayamonte. Ze viel op omdat ze anders was dan de meeste zwerfkatten in de kolonie. Fifi was voorzichtig, maar wel sociaal naar de vrijwilligers die de kolonie voeren. De vrijwilligers namen Fifi mee naar het asiel om haar daar aan mensen te laten wennen. In het asiel aangekomen moest Fifi natuurlijk bijkomen van de verhuizing en wennen aan haar nieuwe omgeving.

Het duurde een paar dagen, maar Fifi begreep dat ze veilig was en liet steeds meer haar lieve zelf zien. Ze is een rustig meisje, ze is ontzettend lief en aanhankelijk. Fifi vindt het niet zo leuk in het asiel, ze zou het liefst een fijn thuis hebben bij een lieve familie. Maar ze maakt er elke dag het beste van en geniet van haar knuffelmomentjes met haar verzorgers. Ze loopt ze zelfs achterna voor meer. Ze is een echt knuffelkontje!

Fifi is meestal binnen maar vindt het wel fijn om af en toe een frisse neus te halen, of een tukje te doen in het zonnetje. Dat doet ze meestal met haar verzorgers, dus we denken dat ze dat ook graag met haar nieuwe familie zal doen. We zoeken dan ook een huisje voor haar met een balkon of tuintje. Het is wel belangrijk dat het balkon of de tuin katveilig is om vallen of verdwalen te voorkomen.

Als je Fifi echt blij wil maken dan geef je haar een fijne hoge krabpaal en een dekentje. Ze vindt het geweldig om er lekker hoog en droog te soezen. Haar dekentjes kneedt ze lekker lang en als alles precies goed ligt doet ze er een tukje op.

Fifi kan heel goed samenwonen met andere vriendelijke katers of poezen. Ze kan ook het prima vinden met wat oudere rustige kinderen die snappen dat ze even zal moeten wennen. Vooral als ze speelkwartiertjes en knuffels in de aanbieding hebben uiteraard. Of ze ook met honden kan wonen is onbekend.

Bij het medisch onderzoek na aankomst in het asiel bleek Fifi helemaal gezond. Ze had alleen wat beschadigde tandjes. Die zijn snel verwijderd en ze heeft er nu geen last meer van. Uiteraard is ze ook gesteriliseerd en gevaccineerd, en getest op de meest bekende kattenziektes. Ze is tip-top in orde!

Dit lieve meisje is helemaal klaar voor een warme mand bij een lieve familie die haar tijd wil geven om te wennen. Als je Fifi even wat tijd geeft, krijg je er een beste vriendin bij. En een heleboel knuffels!

Verhuiskat Fifi

Ras
Europeesche korthaar
Adoptiekosten
100-210
Reden herplaatsing
Stichting

Algemene info

Geslacht
Poes
Gecastreerd
Ja
Vacht
Kortharig

Thuissituatie

Kinderen
Kinderen vanaf 5 jaar
Katten
Ja
Honden
Onbekend
Leefomgeving
Een balkon/dakterras

Karakter

Aanhankelijk
Ja
Jachtinstinct
Nee
Allemansvriend
Ja
Speels
Ja

Feiten

Paspoort
Ja
Gevaccineerd
Ja
Gechipt
Ja
Lichamelijke afwijkingen
Nee
Medicijnen
Nee
Speciaal voer
Nee
Gedragsproblemen
Nee

Toelichting

De adoptiekosten bedragen € 210,- per kat
- Al onze katten zijn ingeënt,gecastreerd/gesteriliseerd, gechipt, medisch gecheckt, FIV/Felv gecheckt

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Een huisdier zoeken dat bij je past

  • Persoonlijk contact
  • Geen handel in dieren
  • Herplaatsing dier vanuit eigen omgeving
  • Zoekt de juiste match

Ontvang elke dag om 6 uur nieuwe matches in je mail. Maak een zoekprofiel gratis aan.

Zoekprofiel aanmaken

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar