Soare

Stichting

Oppashond

Woonplaats

Roemanie

Leeftijd

2 jaar

Laatste update

18-04-2024

Oorsprong van dier

Roemenië

Contactgegevens

Maak een zoekprofiel aan om te zien of je een match bent.

Omschrijving

We zoeken een gastgezin voor Soare! Om onze honden en katten wat meer kans te bieden op een adoptie, zijn we altijd op zoek naar opvang gezinnen, die een mooie opstap naar een definitieve adoptie kunnen zijn.
Daarnaast bieden wij ook een mogelijkheid tot opvangen met eerste optie op adoptie. Als u interesse heeft in één van onze honden of katten sturen wij u een informatie document, waarin we u onze procedure en de opties volledig uitleggen.

Maak kennis met Soare, een schattig 2-jarig meisje dat reikhalzend uitkijkt naar haar gastgezin. Soare’s reis begon toen ze werd gevangen door hondenvangers en naar een openbaar asiel in Roemenië werd gebracht. Na daar vijf maanden te hebben doorgebracht, had ze het geluk sinds afgelopen zomer een tijdelijk onderkomen te vinden in de privéopvang van onze rescuer, Gabriela. Nu is Soare klaar om een ​​nieuw avontuur aan te gaan met een liefdevol gezin.

Soare is een vriendelijke en energieke hond met een hart vol liefde. Ze is dol op knuffelen en zal je graag overladen met genegenheid. Momenteel deelt ze haar kennel met twee reuen en kan ze goed met ze overweg. Ze heeft ook geen problemen met de omgang met vrouwelijke honden. Haar compatibiliteit met katten moet nog worden getest en ze heeft een positieve reactie getoond op Gabriela’s zoon.

Soare leert steeds beter om aan de riem te lopen, maar kan er zeker nog wat oefening gebruiken.. Met geduld en consistente training zal ze zeker comfortabeler en zelfverzekerder worden. Soare gedijt het beste in een omgeving met een tuin, waar ze haar benen kan strekken en haar omgeving kan verkennen. Als je het leuk vindt om actief en bezig te zijn met je harige metgezel, dan is zij de perfecte match voor jou. Soare is niet het type hond dat de voorkeur geeft aan een sedentaire levensstijl, dus als je op zoek bent naar een avontuurlijke vriend, zij is degene!

Soare is ongeveer 55 cm en weegt ongeveer 35 kg. Ze heeft een prachtige en unieke uitstraling die perfect past bij haar geweldige persoonlijkheid. Met haar betoverende ogen en innemende glimlach zal ze je hart zeker doen smelten.

Soare kijkt reikhalzend uit naar een gastgezin dat haar de mogelijkheid biedt een eeuwig thuis te vinden vol liefde, zorg en gezelschap.

Oppashond Soare

Ras
kruising

Periode

    Vanaf Januari 2024

Wensen

Ervaring
Nee, niet noodzakelijk
Referenties
Nee, niet noodzakelijk
Vergoeding
Ja, in overleg

Thuissituatie

Katten
Onbekend
Honden
Ja
Kinderen
Kinderen vanaf 12 jaar
Hond uit buitenland?
Lees de 5 aandachtspunten waar je op moet letten met een hond uit het buitenland.
Huisdierenbijsluiter

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Een huisdier zoeken dat bij je past

  • Persoonlijk contact
  • Geen handel in dieren
  • Herplaatsing honden en katten vanuit eigen omgeving
  • Zoekt de juiste match

Ontvang elke dag om 6 uur nieuwe matches in je mail. Maak een zoekprofiel gratis aan.

Zoekprofiel aanmaken

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar